Viisi asukasta nimettiin häätöäänestykseen - päivitetty 16.10.2010, 00:27

Asukkaat saivat kuulla perjantai-iltana häätöäänestykseen nimettyjen asukkaiden nimet. Peräti viisi asukasta on nimettynä, kun häätöuhan alla ovat Petri, Hannu, Ksenia, Niko N. ja Marika.

Viikon tauon jälkeen asukkaat pääsivät nimeämään toisiaan häätöäänestykseen perjantaina aamupäivällä. Viime viikolla Big Brother laittoi kaikki asukkaat häätöäänestykseen, mutta tällä viikolla palattiin tuttuihin kuvioihin.

Illalla BB kutsui asukkaat kuulemaan sohville nimeämistulokset. Kaiuttimista kuului peräti viisi nimeä seitsemästä mahdollisesta, joita oli mahdollisuus nimetä. BB-talon päälliköllä Vilhelmiinalla oli koskemattomuus, kuten myös talon uusilla asukkailla, Inkalla ja Eetulla. Häätöäänestykseen nimettiin siis Petri, Hannu, Ksenia, Niko N. ja Marika.

Häätöäänestykseen joutuneen viisikon kesken ei nähty mitään erikoisia reaktioita. Lähinnä he tyytyivät ihmettelemään, miten näin monta oli nimetty häätöäänestykseen. Ihmettelyyn yhtyivät pian muut asukkaat. He myös hoksasivat, että vain kaksi asukasta, joita pystyi nimeämään, jäi häätöäänestyksen ulkopuolelle. Nämä olivat Elisabet ja Nino.

Häätöuhan alla olevista Marika on todellinen konkari, sillä hän on häätöäänestyksessä peräti kuudetta kertaa, eli hän on ollut mukana jokaisessa häätöäänestyksessä. Hannu, Ksenia ja Niko N. ovat äänestyksessä ensimmäistä kertaa muiden asukkaiden nimeäminä. Petri on mukana äänestyksessä toista kertaa nimettynä ja kaikkiaan kolmatta kertaa.

Ensi sunnuntaina BB-talosta häädetään jälleen yksi asukasta. Talosta häädettävä asukas selviää sunnuntain suorassa Talk Show -lähetyksessä.

Lue lisää:
Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla
Nimeämispisteiden jakautuminen

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.