Armi nappasi sädekehän itselleen

Eilen BB-talon olohuoneeseen ilmestyneen enkelipatsaan sädekehän itselleen nappasi Armi. Aamun tunteina sädekehän ottanut Armi hankki näin itselleen koskemattomuuden.

Ennen aamuherätystä ja muita asukkaita Pertti ja Armi olivat heränneet normaalia aikaisemmin. Olohuoneessa he pohtivat sädekehän ottamista ja siitä aiheutuvaa porua. Lopulta Armi päätti laittaa sädekehän kutreilleen.

Kun sädekehä oli Armilla, alkoivat hän ja Pertti valmistaa aamupalaa. Pertti naureskeli Armin kanssa, että hän haluaa ehdottomasti nähdä muiden reaktiot ensimmäisenä.

Muiden asukkaiden herättyä monen asukkaan tunnot olivat, että he eivät olleet uskoa Armin tekoa. Esimerkiksi Jenna oli hyvin ärsyyntynyt, että nainen oli tehnyt tempun ja ottanut sädekehän itselleen. Jonathan muistutti Jennaa, että uhreilla oli nyt yksi murhaajakandidaatti vähemmän pohdittavanaan. Tämä ei tosin Jennaa paljon lohduttanut, sillä Armi ei ollut Jennan mukaan hänen ja Annan epäiltyjen listalla.

Koskemattomuudesta Operaatio syysmyrskyn suorittamisen ansiosta nauttiva Andte ihmetteli myös Armin valintaa koskemattomuudesta. Andten mukaan hän olisi arvostanut enemmän, jos koskemattomuus oli hankittu hänen tapaansa syysmyrskystä. Toinen syysmyrskyläinen Jonathan oli puolestaan arvellut Armin käyttävän tilaisuuden koskemattomuuteen hyväkseen ottamalla enkelin sädekehän päähänsä.

Sädekehän ottaminen tarkoittaa sitä, että Armi sai koskemattomuuden tämän viikon häätöäänestykseen. Armi ei voi olla enää murhaaja tai murhattu, koska sädekehän sai ottaa syytön asukas. Enkelipatsaan kanssa taloon tuli asukkaille osoitettuja läheisten kirjeitä. Kirjeet olisi saanut lukea, jos kukaan ei olisi ottanut sädekehää.

Armin on pidettävä sädekehää päässään loppuviikon koko ajan lukuun ottamatta suihkukäyntejä ja, kun hän menee nukkumaan.

Tuija joutui pidätetyksi ja kuulusteluihin

Mitä mieltä olet Armin ratkaisusta? Oliko Armi röyhkeä tai itsekäs valitessaan itselleen koskemattomuuden ja kaikki asukkaat jäivät näin ollen ilman kirjeitä läheisiltään? Ota asiaan kantaa artikkelin kommenttiosiossa!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.