BB Plazan jatko turvattu - Mysteerirahoittaja pelasti suositun fanisivuston!

Koko kesän BB-fanien huolenaiheena ollut BB Plaza on näillä näkymin pelastettu. Mysteerirahoittajan turvin Suomen suositun Big Brother fanisivusto BB Plaza saa toiminnalleen jatkoa ja kymmenes BB-kausi on seurannassa aikaisempien kausien tapaan.

Alkukesästä tuli tieto, että BB Plazan toiminta on vaakalaudalla taloudellisten syiden vuoksi. BB Plazaa uhkasi loppuminen elokuun lopussa samalla, kun kymmenes Suomen Big Brother alkaisi. Rahoittajaa etsittiin kiivaasti BB Plazan keskustelupalstalla ja erilaisista rahoitusmalleista - lähinnä joukkorahoituksesta - keskusteltiin. Alku näytti hankalalta, eikä rahoittajaa näyttänyt löytyvän.

Mentiin pitkälle heinäkuuhun ja Plazan ylläpitäjä rink varoitteli jo hyvissä ajoin, että nyt pitäisi tapahtua jotakin. Se "jotakin" tapahtui tämän viikon maanantaina, kun rink kirjoitti BB Plazan keskustelupalstalle viestin "Hyviä uutisia! BBPlaza saa jatkoa." Yksityiskohdat jäivät kuitenkin auki, eikä niitä todennäköisesti rahoituksen suhteen kuulla koskaan. Plazan rahoittaja tai rahoittajat haluavat jäädä nimettömiksi, eivätkä halua nimeään julkisuuteen.

Korostettakoon, että meilläkään ei ole tietoa Plazan uusista rahoittajista. Ylläpitäjä rink kertoi BB Plazan tulevaisuudesta sen verran, että Plaza saa uuden palvelimen, joka tulee olemaan nykyistä halvempi ja luultavasti myös uudempi. Palvelimen suhteen jo varoiteltiin, että kuormituksen kanssa voi tulla ongelmia, mutta kaiken toivotaan menevän hyvin.

Vaikka asiat ovat edenneet nopeasti viime päivinä rinkin mukaan, on palvelimen käyttöönotto vasta alkuvaiheessa. Maanantai-iltana rink pyysi Plazan keskustelijoista joitakin uuden palvelimen testaajiksi ja niitä näytti myös heti ilmaantuvan. Vielä ei ole tiedossa tarkempaa aikataulua testauksesta tai muutenkaan uuden palvelimen käyttöönotosta.

Keskusteluun osallistuneet plazalaiset ottivat iloisena vastaan tiedon BB Plazan jatkosta. Plazan jatko on iso asia BB-faneille, sillä Plaza on keskeinen osa Big Brotheria laadukkaiden liveseurantoineen ja muine keskusteluineen. Luultavasti Plazan toiminta jatkunee samankaltaisena kuin aikaisempina vuosina. BB-fanit voivat ainakin huokaista helpotuksesta ja jatkaa keskustelua suosikkirealitystään tutussa ympäristössä

Lue BB Plazan pelastusoperaation viimeisimmät käänteen Plazan keskustelupalstalta

Big Brother fanisivusto ja BB Plaza ovat kaksi täysin eri sivustoa, eikä meillä ole mitään tekemistä BB Plazan uuden rahoituksen tai uuden palvelimen suhteen. Uutisoimme vain hyvän tavan mukaisesti tilanteen etenemisestä, kun aloitimme BB Plazan kohtalon seurannan kesän alussa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.