Big Brotherin Operaatio syysmyrsky alkaa pian!

Kauden edistyessä Big Brother lisää panoksia. Asukkaita haastetaan pian tosissaan, kun Operaatio syysmyrsky käynnistyy halukkaille asukkaille, jossa palkintona on koskemattomuus häätöäänestyksessä kahdeksi viikoksi.

Big Brother Talk Show'ssa paljastettiin tämän kauden Big Brotherin uusin käänne. Operaatio syysmyrsky käynnistyy BB-talon tehtäväalueella, jonne enintään neljällä asukkaalla on mahdollisuus päästä.

Operaatio syysmyrsky on BB-nettisivujen mukaan haasteellinen, jossa armoa ja luovuttajia ei tunneta. Operaatio syysmyrskystä selvinneiden palkintona on kahden viikon koskemattomuus Big Brotherin häätöäänestyksessä. Luovuttajille kohtalo on sen sijaan armoton.

Mikäli osallistuu Operaatio syysmyrskyyn, siellä suoritettavat tehtävät on tehtävä säntillisesti ja asenteen on oltava tinkimätön. Juontaja Mari Sainion mukaan Kiron Kivikko oli Operaatio syysmyrskyyn verrattuna hiekkakakkujen tekoa.

Huonosti suoritetut tehtävät Operaatio syysmyrskyssä ovat sääntörikkeitä. BB-nettisivujen mukaan Ensimmäisestä sääntörikkeistä seuraa huomautus, mutta jo toisesta joutuu häätöäänestykseen. Kolmannesta sääntörikkeestä ei ole enää paluuta BB-taloon, sillä siitä Big Brother poistaa asukkaan talosta, eikä hän voi enää palata koskaan taloon.

Vielä ei ole paljastettu, milloin Operaatio syysmyrsky tarkalleen ottaen alkaa. Asukkaille käänteestä ei ole kerrottu vielä mitään. Osa asukkaista olisi halukas kokeilemaan Kiron Kivikon, koska heidän mielestään se on varmasti helppo. Ainakin Armi, Dani, Jonathan ja Jonna haluaisivat päästä Kiron Kivikkoon. Välttämättä Kiron Kivikko ei enää avaudu, mutta onko tuosta nelikosta tai muista asukkaista Operaatio syysmyrskyyn?

Big Brother palannee asiaa alkavalla viikolla.

Operaatio Syysmyrsky iskee – kuka ottaa haasteen vastaan? (BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.