Tasa-arvotaisto jatkui - Myös Kellarin naiset voittivat

Palkintotehtävän toisena päivänä pääosaan pääsivät naiset. Ohjelmassa oli mutapaini, joka sai asukkaat villiintymään.

Maanantaina miehet kisailivat palkintotehtävässä, jonka voiton nappasi Kellari. Miehet nauttivat saunaillasta saunajuomineen ja pizzoineen. Tiistaina naiset pääsivät palkintotehtävän pariin.

Naiset pääsivät mutapainin melskeisiin. Tehtävään eivät saaneet osallistua vammojensa vuoksi Kartanon Jenna ja Kellarin Jonna. Lisäksi Kartanosta ei saanut yksi asukas osallistua, jotta tehtävään saataisiin tasaparit.

Kartanosta mutapainiin ei osallistunut Leyla, koska Tuulikki tyrkytti itseään osallistujaksi ja sai lopulta tahtonsa läpi. Joni oli ensimmäisenä puoltamassa ja lopulta kaikki muutkin suostuivat tähän. Kartanon toiseksi osallistujaksi valittiin Tuija. Kellarin osallistujat olivat Anna ja Armi.

Kummatkin joukkueet kävivät ilmoittamassa päiväkirjahuoneessa osallistumisjärjestyksen toisistaan tietämättä. Kartano pisti aloittajakseen Tuijan, jonka jälkeen tuli Tuulikki. Kellarin aloittajaksi valittiin Anna ja sitten oli Armin vuoro.

Mutapainissa oli tarkoituksena etsiä mutaisesta vedestä kolme pientä ja kolme isoa rengasta, joista kustakin saisi viisi pistettä. Eniten renkaita kerännyt joukkue voittaisi tehtävän. Renkaita piti etsiä vesialtaasta ja siitä sai taistella vastustajan kanssa niin kauan, kun kilpailijat ovat altaassa. Jos toinen onnistuu poistumaan altaasta renkaan kanssa, voi hän viedä sen joukkueen astiaan rauhassa.

Ensimmäisessä ottelussa kohtasivat siis Tuija ja Anna. Ottelu oli varsin rauhallinen ja kovia otteita ei nähty. Vaikka Anna onnistui löytämään ensimmäisen renkaan, Tuija nappasi useita renkaita sen jälkeen. Lopulta Anna onnistui viemään vain yhden renkaan, kun loput sai Tuija.

Toinen ottelu oli paljon kiihkeämpi, jossa taistelivat Tuulikki ja Armi. Kovia, mutta sääntöjenmukaisia otteita ei kaihdettu, kun kaksikko otteli ja yleisönä olleet muut asukkaat kannustivat. Etenkin Kellarin puolelta kannustus oli hyvin provosoivaa ja ajoittain hieman mautonta mm. Jonathanin ja Jonnan "onko Tuulikki hengissä" -heitoillaan.

Tuulikin ja Armin ottelussa Tuulikki onnistui lähes joka kerta löytämään renkaan ensin, mutta Armi taisteli kovasti vastaan ja yritti saada renkaan itselleen. Vaikka Tuulikki piti kovasti kiinni renkaasta, taistelu päättyi kuitenkin useimmiten Armin voittoon. Tuulikki onnistui vain kerran saamaan renkaan Kartanolle, Tuulikki vei loput.

Kellari siis voitti myös naisten palkintotehtävän ja heidän palkintonsa oli lähes sama kuin miehille: sauna, saunajuomaa ja pizzaa. Ainoa ero oli, että miesten olut oli vaihtunut naisten viiniin. Jonathan olikin hieman katkerana, kun naisille tarjottiin viiniä, kun se on "naisten juomaa". Jonathan syytti Big Brotheria sukupuolisyrjinnästä juomavalinnan takia.

Kellarin joukkueen naisista kaikki saivat nauttia palkinnosta, myös Jonna, vaikka hän ei saanut osallistua tehtävään. Kaikki naiset myös menivät saunaan ja söivät pizzaa. Anna oli myös saunassa, vaikkakin lyhyemmän aikaa. Edellisestä bilekrapulasta oppineena Anna jätti viinin juomisen vain muutamaan hörppyyn ja antoi Armin ja Jonnan juoda loput.

Kartanon asukkaat jäivät taloon makoilemaan tylsistyneenä, kun he arvelivat, ettei illan ohjelmassa ollut heille enää mitään muuta kuin nukkumaanmenolupa. Loppuillasta Big Brother toimitti asukkaille vielä postia, jossa asukkaille kerrottiin vielä Kellarin voittaneen palkintotehtävän kokonaisuudessaan. Kellarin 69 pistettä riittivät bilepakkiin, joka oli tällä viikolla 65 pisteen arvoinen.

Bilepakki luovutettaneen Kellarille keskiviikkona. Asukkaat eivät vielä tiedä, että keskiviikkona BB-taloon saapuu myös uusia asukkaita.

Keskiviikkona tulee uusia asukkaita BB-taloon

Tehtävänannot BB-nettisivuilla:
BB-palkintotehtävä: Tasa-arvoista tuskaa – Naiseuskoe
BB-palkintotehtävä: Tasa-arvoista tuskaa, naisuuskoe, 1.ottelu
Tasa-arvoista tuskaa – Naisten saunavuoro
Palkintotehtävä – Tasa-arvoista tuskaa, tulos

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.