Big Brother Suomen viralliset tilit Facebookiin ja Instagramiin aukesivat

Big Brotherin, Facebookin ja Instagramin logot. Kuva: © 2019 Nelonen Media, Facebook ja Instagram / Saragnzalez / Freepik.com

Uuden Big Brother -kauden lähestyessä BB:n näkyvyys eri kanavissa alkaa lisääntyä. Tuoreimpana merkkinä kauden lähestymisestä on Big Brother Suomen virallisten some-kanavien avautuminen maanantaina.

Maanantaina aukesivat Big Brother Suomen Facebook- ja Instagram-sivut, joissa seurataan syyskuussa alkavaa 11. kautta. Ainakaan tällä hetkellä BB:llä ei ole virallista Twitter-tiliä. Vielä toistaiseksi sisältö some-kanavissa on vähäistä, mutta kauden alkuun on vielä lähes neljä viikkoa.

Big Brotherille avattiin uudet tilit, koska aiemmat tilit olivat MTV Oy:n hallinnoimia ja Nelonen Media otti BB:n haltuunsa tämän vuoden alusta. MTV sulki tai poisti käytöstä aiemmin tänä kesänä vanhat BB-tilit Facebookista, Instagramista ja Twitteristä.

Big Brother Suomi Facebookissa

Big Brother Suomi Instagramissa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.