17 20 Tanska Kevin Magnussen Haas-Ferrari +1.26,522 0
18 07 Suomi Kimi Räikkönen Alfa Romeo Ferrari kesk. 0
19 11 Meksiko Sergio Perez Racing Point Mercedes kesk. 0
20 63 Iso-Britannia George Russell Williams-Mercedes kesk. 0

Nopein kierros: Kevin Magnussen, Haas, 1.42,301 kierroksella 58 (lisäpisteitä ei jaeta kenellekään, koska nopein kierros ajettiin TOP-10:n ulkopuolella)

* = 10 sekunnin aikarangaistus lisätty loppuaikaan

Alfa Romeon Antonio Giovinazzi sai kisan jälkeen 10 sekunnin aikarangaistuksen ajostaan kisan ensimmäisen turva-autojakson aikana. Tilanteessa Giovinazzi oli ohittanut radalle Williamsin George Russellin autoa siirtämään tulleen nosturin liian läheltä. Tuomariston mielestä tämä aiheutti potentiaalisen vaaratilanteen, jonka vuoksi Giovinazzille annettiin rangaistus. Aikarangaistus lisättiin italialaisen loppuaikaan, mutta se ei vaikuttanut hänen sijoitukseensa, koska hänen perässään ollut Racing Pointin Sergio Perez oli yli kymmenen sekunnin päässä ennen rangaistusta. Giovinazzi sai siis pitää yhden pisteen tuoneen 10. sijansa ja Perez jäi sijalle 11.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa näilä sivuilla Formula 1:ä. Formula 1 -fanisivut keskittyvät kisojen tuloksiin ja tilastoihin sekä blogipohdintoihin F1-maailman tapahtumista. Blogikirjoituksia julkaistaan säännöllisen epäsäännöllisesti ja kisojen tulosseuranta aina kisaviikonloppuisin.