16 88 Puola Robert Kubica Williams-Mercedes +1 kierros 0
17 05 Saksa Sebastian Vettel Ferrari kesk. 0
18 18 Kanada Lance Stroll Racing Point Mercedes kesk. 0
19 16 Monaco Charles Leclerc Ferrari kesk. 0
20 77 Suomi Valtteri Bottas Mercedes Grand Prix kesk. 0

Nopein kierros: Valtteri Bottas, Mercedes, 1.10,698 kierroksella 43 (lisäpistettä ei jaeta, koska Bottas keskeytti)

* = 5 sekunnin aikarangaistus kolarin aiheuttamisesta

** = 5 sekunnin aikarangaistus ohittamisesta turva-auton aikana

Kilpailun tuomaristo tutki kisan jälkeen Toro Rosson Alexander Albonin ja Mercedeksen Lewis Hamiltonin kolaria 70. kierrokselta. Tilanteessa Hamilton oli ohittamassa Albonia ja Hamilton osui Albonin auton takapäähän ja Albon pyörähti. Kuskit taistelivat tällöin kakkossijasta ja Hamilton pystyi jatkamaan kisaa, mutta Albon tippui lähes joukon hännille. Tutkittuaan tilannetta, tuomaristo päätti antaa Hamiltonille kolarin aiheuttamisesta 5 sekunnin aikarangaistuksen, joka lisätään Hamiltonin loppuaikaan. Rangaistus tiputtaa Hamiltonin kolmannelta sijalta seitsemänneksi. Hamilton oli jo kisan jälkeisessä haastattelussa ottanut kolarin omaan piikkiinsä.

Tuomaristo otti tutkintaan myös toisen tilanteen kisan loppupuolelta. C Moren mukaan tuomaristo tutkii McLarenin Carlos Sainz Jr:ää DRS:n käytöstä liian aikaisin turva-auton jälkeen. Tilanteesta ei tuomittu rangaistuksia. Kisan lopputulokset on nyt vahvistettu.

Tuloksia päivitetty 17.11.2019 kello 23:15.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa näilä sivuilla Formula 1:ä. Formula 1 -fanisivut keskittyvät kisojen tuloksiin ja tilastoihin sekä blogipohdintoihin F1-maailman tapahtumista. Blogikirjoituksia julkaistaan säännöllisen epäsäännöllisesti ja kisojen tulosseuranta aina kisaviikonloppuisin.