9 Brasilia Felipe Massa Williams-Mercedes +1 kierros 2
10 RAF Daniil Kvyat Toro Rosso Renault +1 kierros 1
11 Kanada Lance Stroll Williams-Mercedes +1 kierros 0
12 Belgia Stoffel Vandoorne McLaren-Honda +1 kierros 0
13 Uusi-Seelanti Brendon Hartley Toro Rosso Renault +1 kierros 0
14 Ranska Romain Grosjean Haas-Ferrari +1 kierros 0
15 Ruotsi Marcus Ericsson Sauber-Ferrari +1 kierros 0
16 Tanska Kevin Magnussen Haas-Ferrari +1 kierros 0
17 Espanja Fernando Alonso McLaren-Honda kesk. 0
18 Australia Daniel Ricciardo Red Bull Tag Heuer kesk. 0
19 Saksa Pascal Wehrlein Sauber-Ferrari kesk. 0
20 Saksa Nico Hülkenberg Renault kesk. 0

Mercedes varmisti valmistajien sarjan maailmanmestaruuden USA:n GP:ssä, jo kolme kisaa ennen kauden päättymistä.

Kilpailun viimeisellä kierroksella Ferrarin Kimi Räikkönen taisteli kuluneilla renkailla kolmossijasta Red Bullin Max Verstappenin kanssa. Verstappen ohitti Räikkösen radan viimeisissä mutkissa ja nousi viimeisellä kierroksella kolmannelle sijalle. Tuomaristo otti kuitenkin ohituksen tutkintaansa ja pian ruutulipun heiluttua tuomaristo tulkitsi niin, että Verstappen oli käynyt radan ulkopuolella ja saanut etua ja antoi Verstappenille 5 sekunnin aikarangaistuksen.

Rangaistuksen myötä Verstappen tippui sijalle neljä ja Räikkönen nousi takaisin kolmannelle sijalle ja palkintopallille. Palkintopallilämpiössä nähtiin kiusallinen tilanne, kun Verstappen oli tietämättömänä odottamassa pääsyä palkintopallille, mutta sitten hänelle tuotiin tieto rangaistuksesta ja samalla Räikkönen saapui paikalle ja Verstappen joutui poistumaan paikalta hymynkare naamallaan.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa näilä sivuilla Formula 1:ä. Formula 1 -fanisivut keskittyvät kisojen tuloksiin ja tilastoihin sekä blogipohdintoihin F1-maailman tapahtumista. Blogikirjoituksia julkaistaan säännöllisen epäsäännöllisesti ja kisojen tulosseuranta aina kisaviikonloppuisin.