Viikko 11: Nimeämisäänestys

Yhdennellätoista viikolla Big Brother laittoi kaikki asukkaat nimeämisäänestykseen, jossa katsojat saivat äänestää, ketkä kaksi asukasta joutuu häätöäänestykseen. Häätöäänestykseen joutuivat Vili (31,5 % äänistä) ja Paula (24,1 % äänistä).

Tällä viikolla oli käytössä käänteinen häätökäytäntö, jossa katsojat nimesivät ja asukkaat häätivät. Nimeämisäänestyksen kaksi eniten ääniä saanutta asukasta joutui häätöäänestykseen, jossa asukkaat häätivät toisen pois talosta.

Nimeämisäänestys käynnistyi jo viime sunnuntaina heti kahdennentoista häädön jälkeen. Koko äänestyksen ajan kolmen kärjessä olivat Vili, Paula ja Arttu. Vili pysyi koko ajan ykkösenä, mutta hänen takanaan Paula ja Arttu vaihtoivat välillä paikkoja. Kauempana Kristiina tippui välillä viidenneksi, mutta sunnuntaina hän otti neljännen sijan takaisin, muttei koskaan ollut todellisessa vaarassa joutua häätöuhan alle. Muut asukkaat olivat vieläkin kauempana kärkeä.

Lopullisissa tuloksissa Vilin takana Paula nousi Artun ohi ja näin ollen Vili ja Paula joutuivat häätöäänestykseen. Vili keräsi nimeämisäänestyksessä 31,5 % annetuista äänistä ja Paula 24,1 %. Arttu oli ensimmäisenä turvassa häätöäänestykseltä 0,1 prosenttiyksikön erolla Paulaan. Vähiten ääniä nimeämisäänestyksessä keräsi Joel, vain 0,8 % annetuista äänistä.

Vili joutui neljänteen ja Paula jo viidenteen häätöäänestykseen.

Nimeämisäänestys su 22.11.2020 - tulokset:

Vili       31,5 % (häätöäänestykseen)
Paula 24,1 % (häätöäänestykseen)
Arttu 24,0 %
Kristiina 9,8 %
Olli-Pekka 7,9 %
Julia 1,9 %
Joel 0,8 %

Tulosta   Sähköposti