Viikko 12: Torstain häätö

Finaaliviikon torstaina BB-talosta häädettiin Salla. Hän hävisi viimeisessä häätöäänestyksessä Reeolle ja Mialle.

Asukkaat kisasivat finaaliviikolla välttääkseen viimeisen häätöäänestyksen. Finaalitehtävän kaksi parasta, Miikka ja Laura, olivat suojassa viimeiseltä häätöäänestykseltä ja häätöäänestykseen joutuivat Reeo, Mia ja Salla.

Häätöäänestys käynnistyi keskiviikkona. Reeo johti häätöäänestystä ylivoimaisesti ja Mia oli toisena. Häädetyn paikalla oli jo keskiviikkoiltana Salla selvällä erolla Miaan. Tilanne ei merkittävästi parantunut torstaille. Reeon johto hieman kaventui äänestyksen edetessä, mutta Salla oli selkeästi koko ajan lähtemässä.

Lopputuloksissa Salla tuli häädetyksi saatuaan 9,2 % annetuista äänistä. Ensimmäisenä turvassa oli Mia 40 %:n ääniosuudella ja viimeisen häätöäänestyksen voitti Reeo saatuaan 50,8 % annetuista äänistä.

Sallan häädön jälkeen BB-taloon jäi enää neljä finalistia.

Viidestoista häätöäänestys to 24.11.2022 - tulokset:

Reeo 50,8 %
Mia 40,0 %
Salla 9,2 % (häädetty)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.