Analyysi: Toinen asukasanalyysi

Kauden toisessa asukasanalyysi tarkastellaan asukkaita neljännen viikon loppupuolella. Asukkaita talossa on vielä täysi tusina.

Yleisarviona asukkaista voidaan todeta, että asukaskattaus on osoittautunut varsin pliisuksi. Osittain tämä johtuu talon tapahtumaköyhyydestä, joka on tehnyt asukkaista passiivisia. Toisaalta asukkaat eivät keksi niin paljon omaa tekemistä kuin esimerkiksi viime vuoden asukkaat. Tasapaksuuden vuoksi muutamat asukkaat nousevat esiin, joka näkyy myös tässä analyysissä.

Kristiina

On elänyt varjoissa taloon muuton jälkeen. Ei ole hirveästi tuonut taloon viime aikoina, pääosin viettänyt aikaa Artun ja Joelin kanssa. Viikkotehtävän panos oli alhainen. Uinti ei ollut mieleinen laji ja heikko osallistuminen näkynee nimeämispisteissä. Pitää herätä, jos haluaa jatkaa pidempään BB-talossa.

Olli-Pekka

Talon hiljainen tarkkailija ja hämmentäjä, joka nauttii konfliktitilanteista. Ei ole itse niissä mukana, mutta mielellään aiheuttaa niitä. Yrittää lypsää myös asukkaiden tuntoja toisistaan ja pyrkinee käyttämään tätä hyväkseen talossa. On paljastunut yhdeksi kauden pahimmaksi pelaajaksi. Pelaa vielä hyvin, koska tuntuu olevan kaikkien kaveri.

Paula

Piristyi kolmannen viikon jälkeen ja toistaiseksi tähtihetki osui tupaantuliaisbileisiin. Oli aktiivinen viikkotehtävässä ja vahvuusalueellaan oli tehtävän kantavia voimia, vaikka viikkotehtävä epäonnistui. Jos tehtävissä ei tarvitse heittäytyä rooleihin, Paula pärjää hyvin.

Roope

Ensimmäisten viikkojen jälkeen on paljastunut epämiellyttäviä piirteitä, jotka ovat kääntäneet tuntemukset miehestä miinuksen puolesta. Epämukavuusalueellaan kova valittaja ja halusi riidassa mökillä vierittää syyt kokonaan Kristiinan niskoille. Kun pääsi taloon, on käynnistänyt juorukerhon Ellan kanssa.

Sami

Jutuissa tuntuu olevan yhä runsaasti ilmaa ja kova esiintyjä etenkin ollessaan häätöäänestyksessä. Show päällä aina viikonloppuisin, joka huipentuu tökeröihin kommentteihin ja temppuihin sunnuntain suorassa lähetyksessä. Ärsyttää muita asukkaita välillä tahallaan, mutta suuttuu, kun häntä itseään kohtaan tehdään källejä.

Arttu

Teki itsensä näkyväksi ensimmäistä kertaa tällä kaudella, kun rähjäsi sunnuntaina Nikon häädön jälkeen. Pihalla ollessaan hän haukkui niin talon asukkaat kuin katsojatkin, kun hänen mielestään väärä asukas häädettiin. Juuri mitään muuta kuin makoilua ei Artulta olekaan jäänyt mieleen. Pientä plussaa hassuttelusta pohjalaismiehinä Joelin kanssa.

Ella

Alkuun varsin hillitty on paljastunut viimeisen kuluneen viikon aikana aikamoiseksi selän takana puhujaksi. Saanut Roopesta itselleen juorukaverin, jonka kanssa ollaan omassa erinomaisuudessa ja otetaan hampaisiin tietyt asukkaat. Osaltaan juoruiluun mahdollistaa talon tylsyys, kun välillä on pitkiä aikoja, kun ei tapahdu mitään.

Joel

Osoittanut luovuutta keksiessään runoja ja tarinoita, joita hän on päässyt kertomaan mm. maatila-viikkotehtävässä. Paljon järkeviä ajatuksia ollessaan kahden Artun kanssa, mutta tässä se ongelma piileekin. On liikaa Artun kanssa ja muutenkin on liian näkymätön, joten vaikea antaa hyvää arvosanaa. On kuitenkin asukkaiden suosiossa, etenkin alkuperäisten talolaisten keskuudessa, joten jatkanee pitkälle.

Kati

Kuuluu talon ytimeen, joka määrittää, mitä talossa tehdään tai miten vaikkapa viikkotehtävässä toimitaan. Suorittaa tehtävissä hyvin, muttei anna muuten paljoakaan. Tullut BB-taloon elämään unelmaansa, mutta yrittää ilmeisesti välttää häätöäänestykset viimeiseen asti.

Marko

Selkeä johtaja talossa, johon asukkaat uskovat – ehkä liikaakin. Hänen mukaansa tehdään tehtäviä ja hän ottaa roolia ohjatakseen porukkaa, jonka osa asukkaista on huomannut. Viikkotehtävän virhearvio, joka johtui pitkälti Markon jääräpäisyydestä, voi viedä hänet jälleen häätöäänestykseen.

Sasa

Yrittää välttää konflikteja viimeiseen saakka, joka tuli esiin tämän viikon lonkeronpiilotuskällissä. On kaikkien kaveri ja tuntuu olevan samaa mieltä, porukka sillä hetkellä on. Kiinnittyminen Joeliin on ihmeellistä, koska mies on ilmaissut epäsuorasti, ettei ole kiinnostunut Sasasta, mutta silti he ovat aika kiinteästi talossa. Toki vikaa jonkin verran myös Joelissa, ettei ilmaise itseään tässä asiassa selkeästi.

Timo

Tyyli pitää edelleen ja eipä taida feikata mitään. Kokemusta elämästä on vaikka muille jakaa, joten ei taida vähästä hätkähtää. Toimii hyvänä tukipilarina talon nuorisolle. Selkeästi kaikki pitävät Timosta, joten selkeää finaaliainesta. Vaikea nähdä, että joutuisi lähiaikoina häätöäänestykseen asukkaiden toimesta.


Tulosta   Sähköposti