Aleks ja Sara voitokkaita päivätehtävässä, Anu ja Jori palvelijoiksi

Päivätehtävässä höyhenet pöllysivät ja asukkaat möyrivät siirapissa. Siirappisen päivätehtävän palkinto aiheutti närkästystä häviäjäparissa, eivätkä voittajatkaan olleet siitä turhan innoissaan.

Torstaina asukkaat saivat päivätehtävän, jossa heidän piti ryömiä siirapissa. Katsojat olivat äänestäneet keskiviikkona BB-Sykkeen Katsojan valinnassa, että asukkaat ryömivät päivätehtävässä. Asukkaiden piti hakea höyhentyynyjen sisältä pehmonalleja ja ryömiä siirapissa.

Asukkaat jakautuivat pareihin ja paras pari tulisi saamaan palkinnon ja huonoin saisi rangaistuksen. Vauhdikkaimmin päivätehtävän suorittivat Aleks Vehkala ja Sara Sieppi, jotka juhlivat villisti tehtäväalueella onnistumistaan. Päivätehtävässä viimeiseksi jäivät Anu Saagim-Ratia ja Johanna Salminen.

Palkinnoksi Aleks ja Sara saivat herkkukorin, joka sisälsi paljon herkkuja, eivätkä muut asukkaat saaneet koskea palkintoon. Viimeiseksi jääneille Anulle ja Johannalle lankesi palvelijan rooli. Heidän piti palvella Aleksia ja Saraa kaikessa mahdollisessa WC-käyntejä lukuun ottamatta. Aleksille ja Saralle piti mm. avata ovet ja tarjoilla ruoat ja juomat tänä iltana. Johanna sai tosin vaihtaa tilalleen Jori A. Kopposen Big Brotherin luvalla, koska Johanna oli aiemmin loukannut itseään keittiössä, eikä hänen tarvinnut suorittaa rangaistusta.

Anu ja Johanna ottivat rangaistuksen huonosti vastaan. Anu valitti, että miksi eriarvoistetaan ja hän olisi halunnut olla palveltavana. Johannan tilalle tullut Jori sen sijaan otti rangaistuksen asiallisesti vastaan ja hän heti kantoi voittokaksikon herkkukorin pois varastohuoneesta. Voittajat Aleks ja Sara eivät kuitenkaan olleet juhlatuulella, sillä heidän mielestään heitä rankaistiin, kun toiset joutuvat palvelemaan heitä ja heille tulee paha mieli.

Tunnelmaa ei pahemmin nostanut edes Big Brotherin lupaama sauna, joka oli kaikille asukkaille heidän hienosta tsemppaamisesta päivätehtävässä. Huono tuuli tarttui useisiin asukkaisiin, joka johti selän takana puhumiseen ja juonitteluun. Asukkaat spekuloivat, että huomenna ovat nimeämiset, mutta he eivät tiedä, että niihin liittyy jokin käänne. Katsojille nimeämiskäännettä valotetaan enemmän huomisaamuna Subin BB-nettisivuilla.

Illan edetessä tunnelma alkoi voittajaleirissä vapautua luultavasti kasvaneiden promillien ansiosta. Osaavatko voittajat juhlia sivistyneesti ja pitääkö sivustaseuraajilla hernot, sen tuleva yö näyttää.

Lue päivätehtävän ohjeet Subin BB-nettisivuilta:
Nalle silmät sulkee
Nalle silmät sulkee – tehtävän suoritus
Nalle silmät sulkee: Mikrofoni ja suihkuohjeet
Nalle silmät sulkee -tulos

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.