Anu, Frederik ja Susanna joutuivat toiseen häätöäänestykseen

Neljä asukasta joutui Julkkis-Big Brotherin kauden toiseen häätöäänestykseen, joista yksi joutuu jättämään talon ensi sunnuntaina. Häätöuhan alla toisessa häätöäänestyksessä ovat Anu Saagim-Ratia, Frederik ja Susanna Indrén.

Kauden ensimmäiset nimeämiset nähtiin toisella viikolla. Nimeämiset alkoivat torstaina, jolloin puolet asukkaista kävivät nimeämisissä. Nimeämiset saatiin päätökseen perjantaina, jolloin loput asukkaat antoivat nimeämispisteensä. Asukkaiden keskuudessa spekulointi nimeämisistä oli käynyt kuumana pitkin viikkoa ja juonittelukin oli saatu toden teolla käyntiin.

Juonitteluun osallistui moni asukas. Näkyvimmin juonittelivat Claudia Eve ja Susanna Indrén, jotka maanantaina juonittelivat ja suunnittelivat nimeämispisteiden antamista yhdessä Aleks Vehkalan kanssa. Keskustelussa nousivat esiin Anu Saagim-Ratian ja Teppo Säkkisen nimet. Myöhemmin Susanna käänsi kuitenkin kelkkansa, koska hän oli ilmeisesti ärsyyntynyt jostakin Claudialle maanantaiaamupäivänä pihalla ollessaan. Niinpä Susanna ehdotti suurelle joukolle asukkaita isossa makuuhuoneessa Claudian ja Johanna Salmisen nimeämistä.

Marianne Kallio meni välittömästi juoruamaan Susannan juonitteluista pihalla olevalle porukalle, johon kuului mm. Claudia. Kuultuaan Susannan toiminnasta, Claudia veti herneet nenään ja tästä alkoi Susannan ja Claudian koko viikon ajan jatkunut riitely. Molemmat syyttivät toisiaan valehtelusta ja pahan puhumisesta, eikä kaksikko tullut oikein toimeen keskenään. Ei, vaikka he ehtivät välillä jo sopia riitansa, mutta sitten Claudia toi esiin häntä kaivelleet ennen Julkkis-Big Brotheria tapahtuneet asiat.

Myös muilla rintamilla juoniteltiin, sillä miehet Frederikin johdolla olivat innokkaita suunnittelemaan tulevia nimeämisiä. Frederikin kanssa nimeämisiä pohti ainakin Teppo, joiden suunnitelmissa oli ainakin pitkällä tähtäimellä naisten saaminen ulos talosta. Lievempää spekulaatiota tuli Frederikin ja Tepon toimesta, kun miehet pohtivat, että talo on jakautunut kahteen leiriin. He olivat tehneet havainnon, että talo on jakautunut Claudian ja Susannan ympärille rakentuneisiin porukoihin.

Riidat, töhriminen ja laiskottelu painoivat nimeämisissä

Lopulta tuli torstai ja oli nimeämisten aika. Päivällä ennen nimeämisten alkua Claudia pohti juonimissääntöä ja saako nimeämisistä puhua nimeämispisteiden antamisen jälkeen. Claudian keskustelukumppanina oli Aleks ja Claudia antoi ymmärtää, että hän oli käynyt jo nimeämässä, mutta todellisuudessa ensimmäiset nimeämispisteet annettiin illalla. Oikeasti Claudia oli nimeämisvuorossa vasta perjantaina, jolloin hän antoi kaksi pistettä Susannalle ja yhden pisteen Frederikille. Perusteluiksi Susannan kohdalla Claudia mainitsi, ettei kemiat heidän välillä toimi ja Frederikin kohdalla Claudia totesi, että Frederik mm. laistaa talon yhteisistä töistä.

Nimeämisissä nousi pinnalle Claudian ja Susannan riidat, jotka näyttivät kuitenkin kääntyneen Susannaa vastaan, sillä hän keräsi kuusi nimeämispistettä Claudian kahta vastaan ja Susanna on häätöäänestyksessä, Claudia ei. Toinen hallitseva teema toisissä nimeämisissä oli Andy McCoyn taulun töhriminen keskiviikon ja torstain välisenä yönä, joka poiki Anulle seitsemän nimeämispistettä. Mariannen alapääjutut ja juoruilu ei myöskään ollut kanssa-asukkaiden mieleen seitsemän nimeämispisteen arvoisesti. Frederikin ylimielinen asenne ja laiskottelu olivat suurena syynä miehen jouduttua jo toista kertaa häätöuhan alle.

Asukkaille ei ainakaan perjantaina kerrottu, ketkä asukkaista joutuivat häätöäänestykseen. Big Brother ei ole kertonut, kerrotaanko asukkaille nimetyt asukkaat ennen sunnuntain suoraa lähetystä. Vielä asukkaat eivät ole ehtineet miettiä häätöäänestystiedon puuttumista, sillä perjantai-iltaan kuului hauskanpitoa Frederikin bändin tehtyä keikan taloon. Puolituntisen keikan jälkeen ilonpito jatkui bileiden muodossa ja Frederikistäkin tuli jälleen Julkkis-BB:n asukas.

Häätöäänestys käynnistyi perjantain BB Extrassa ja BB-talosta häädetään yksi asukas sunnuntain suorassa Talk Show'ssa.

Päivitys 14.9.2013 klo 13:26: Big Brother päätti poistaa Marianne Kallion BB-talosta väkivaltaisen käytöksen vuoksi lauantaina 14.9.2013 (pe-la -yö). Marianne on tämän vuoksi poistettu myös häätöäänestyksestä ja Mariannea äänestäneet saavat rahansa takaisin. Häätöäänestystä jatketaan kolmella asukkaalla, eli mukana ovat Anu, Frederik ja Susanna.

Lue lisää sivustoltamme:
Marianne Kallio poistettiin BB-talosta väkivaltaisen käytöksen vuoksi!
Häätöäänestys jatkuu kolmella asukkaalla, Mariannea äänestäneille rahat takaisin
Nimeämispisteiden jakautuminen

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Äänestysohjeet
Nimeämispisteiden jakautuminen ja nimeämisperustelut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.