Ensimmäinen häätöäänestys käynnistyi - asukkaat saivat kuulla Andyn nimeämisistä

Julkkis-Big Brotherin ensimmäinen häätöäänestys käynnistettiin, kun Andy McCoyn nimeämät asukkaat asetettiin häätöuhan alle. Asukkaat saivat myös kuulla, että Andy oli nimennyt Frederikin, Kai Merilän ja Claudia Even häätöäänestykseen.

Ensimmäisessä häätöäänestyksessä ovat siis Frederik, Kai ja Claudia, jotka joutuivat sinne Andyn nimettyä heidät. Andy oli saanut ensimmäisenä iltana Big Brotherilta koskemattomuuden tämän viikon nimeämisissä ja vastikkeena siitä Andy joutui nimeämään kolme kanssa-asukasta häätöäänestykseen. Andy nimesi asukkaat viime yönä päiväkirjahuoneessa.

Muut asukkaat eivät vielä silloin tienneet Andyn nimeämisoikeudesta, mutta se paljastettiin asukkaille samalla, kun häätöäänestys käynnistyi. Asukkaat oli kutsuttu sohvalle, kun talon televisio käynnistyi ja siellä näkyi Andy pk-huoneessa. Asukkaat naureskelivat, kun BB kertoi Andylle, että hänellä on koskemattomuus.

Pieni hämmennys iski asukasjoukkoon, kun he saivat kuulla, että Andy joutuu nimeämään kolme asukasta tämän viikon häätöäänestykseen. Hetki jäi kuitenkin kovin lyhyeksi, sillä asukkaita nauratti Andyn nimeämiset ja lähinnä luonnehdinnat asukkaista, jotka hän nimesi. Väkinäisten perustelujen lomassa asukkat saivat kuulla Frederikin, Kain ja Claudian tulleen nimetyiksi.

Television sammuttua Andy valitteli, että joutui keksimään perusteluja. Muut asukkaat eivät tuntuneet olevan moksiskaan tuoreista uutisista, ei edes häätöuhan alle joutuneet asukkaat. Joku häätöäänestykseen nimetystä kolmikosta joutuu jättämään BB-talon ja Julkkis-BB:n jo ensi sunnuntaina vain kuuden päivän jälkeen.

Ensimmäinen häätöäänestys käynnistyi keskiviikon BB Extrassa ja tuttuun tapaan asukas häädetään talosta sunnuntain suorassa Talk Show -lähetyksessä.

Lue lisää sivustoltamme:
Ensimmäisen yön käänne: Andylle koskemattomuus ja nimeämistehtävä
Andyn nimeämiset

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Äänestysohjeet
Yllätyskäänne yössä: Näin Andy nimesi

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.