Julkkis-Big Brother teki Subille uuden katsojaennätyksen

Tiistaina alkanut Julkkis-Big Brother käynnistyi hienosti. Subilta kerrotaan, että suora Kickoff-lähetys tuotti Subille uuden katsojaennätyksen, jolla rikottiin yli kolme vuotta vanha ennätys.

Big Brotherin uudenlainen versio kiinnosti yleisöä. Kickoff keräsi keskimäärin 793 000 katsojaa ja parhaimmillaan ohjelman keskikatsojamäärä oli 900 000 katsojaa, kertoo Sub BB-nettisivuillaan. Huippuarvo saavutettiin osiolla, jossa toimittaja Kai Merilä oli menossa taloon ja häntä oli saattamassa mäkihyppylegenda Matti Nykänen.

Subin kaikkien aikojen katsojaennätys meni rikki yli kolmen vuoden tauon jälkeen. Silloinkin ennätyksen rikkoi Big Brother, kun kauden 2009 Finaali keräsi 779 000 katsojaa keskimäärin. Tämän jälkeen BB:n katsojaluvut ovatkin olleet alamäessä huipentuen viime kauden romahdukseen. Osansa kasvaneella katsojamäärällä on BB:n konseptin uudistumisessa julkkisversioksi kuin myös sillä, että Kickoff lähetettiin Subilla ensimmäistä kertaa suorana lähetyksenä.

Myös muilla osa-alueilla Julkkis-BB:llä meni hyvin Subin mukaan. Sosiaalisessa mediassa kiinnostus oli kovaa niin BB-sykkeen sivulatausten kuin lähetettyjen viestien määrän suhteen. Twitterin piikki koettiin Andy McCoyn astuessa taloon, jolloin twiitattiin #bbsuomi-twiittiä 565 twiittiä minuutissa ja kaiken kaikkiaan #bbsuomi-twiittejä kertyi lähes 22 000, ilmoittaa Sub BB-nettisivuillaan. Subin mukaan myös kausi on lähtenyt kaupallisesti hyvin käyntiin ja ohjelman kaikki pääyhteistyökumppanuudet on myyty.

Katsojaluvut: Finnpanel Oy, TV-mittaritutkimus.
Sosiaalisen median luvut: MTV Media #SocialTV HQ

Julkkis Big Brother teki Subin uuden katsojaennätyksen (Subin BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.