Esko Eerikäinen ja Susanna Ingerttilä BB-taloon tänään, Niko Saarinen huomenna!

Big Brother -talo sai kaksi uutta asukasta sunnuntaina suoran Talk Show -lähetyksen aikana. Uudet asukkaat eivät tähän pääty, sillä vielä maanantaina taloon on menossa kolmas uusi asukas.

Sunnuntaina ei BB-talosta poikkeuksellisesti häädetty yhtään asukasta. Sen sijaan taloon laitettiin kaksi uutta asukasta, kun Esko Eerikäinen ja Susanna Ingerttilä astuivat Julkkis-BB-taloon. Susannalla oli mukanaan vielä yllätysasukas, sillä hänen mukanaan BB-taloon tulee asumaan Susannan koira Daisy.

Tapahtumat lähtivät kulkemaan kohti huipennustaan Talk Show'n lopussa, kun asukkaille selvisi, ettei talosta häädetä ketään. Juontaja Mari Sainio huijasi asukkaita, että äänestysaika oli päättynyt ja asukkaat jäivät odottamaan häädetyn asukkaan nimeä. Mari laukaisi tilanteen pienen odottelun jälkeen ilmoittamalla taloon, että ketään ei häädetä. Asukkaat olivat hämmennyksissään, osa jopa järkyttynyt. Esimerkiksi Claudia Eve painoi päänsä sohvaa vasten ja monet muut asukkaat olivat suu apposen auki.

Järkytyksestä ei ehditty edes toipua, kun BB-talon häätöovi aukesi. Ovesta taloon astui Esko Eerikäinen, jota oli välittömästi vastassa Teppo Säkkinen. Esko kuuluun Hunks-tanssiryhmään ja Teppo on siitä potkut saanut jäsen. Studiossa Esko kommentoi, että Teppo ei kuulu Hunkseihin nyt, mutta kun on kerran liittynyt ryhmään, kuuluu siihen ikään kuin henkisesti vähintään.

Eskon vastaanotto oli niin hyvä kuin asukkaat hämmennykseltään pystyivät. Yksi toisensa jälkeen tuli kättelemään Eskoa ja tutustuminen alkoi. Innokkaimpana Eskon kanssa alkoi juttelemaan Teppo ja heti kaksikon välillä vaihdettiikin kuulumisia.

Nainen ja koira taloon

Asukkaat saivat hengähtää vain hetken, sillä uudet asukkaat eivät olleet vielä siinä. Muutamaa minuuttia myöhemmin talo sai uuden naisasukkaan, kun Susanna Ingerttilä astui taloon koiransa kanssa. Hämmennystila sen kuin jatkui, tällä kertaa Sara Sieppi tuli tervehtimään uutta tulokasta ensimmäisenä. Susanna ja Sara olivat tuttuja ennestään Viidakon tähtösistä ja studiohaastattelussa Susanna sanoikin menevänsä taloon pelastamaan "viidakkovauvansa", koska Sara oli itkeskellyt viikonlopun aikana.

Enemmän kuin Susanna, puhetta aiheutti hänen koiransa. Muut asukkaat olivat yllättyneitä, että Susanna sai tuoda Daisyn mukanaan. Claudia muistutti Jori A. Kopposta, että Jorilla koira-allergia ja mies lähtikin heti hakemaan allergialääkettä päiväkirjahuoneesta. Myös muilla asukkailla oli allergiaa, joka aiheutti närkästystä talossa.

Suoran lähetyksen päätyttyä kielenkannat pääsivät todella irti. Claudia oli suurimpana kritisoijana uusien asukkaiden tulosta. Haukut sai tasapuolisesti molemmat uudet sekä koira. Uusien asukkaiden julkkisstatus herätti ihmetystä erityisesti Susannan kohdalla. Claudia selvitti Anu Saagim-Ratialle, että Susanna on olympiauimari Jani Sievisen entinen vaimo, eikä Eskokaan ollut Anulle tuttu.

Susanna Ingerttilä ja Daisy-koira astuvat BB-taloon. Lähde: Big Brother Suomi Twitter.

Tilannetta ei helpottanut, että Daisy-koira pissasi vielä BB-talon matolle, josta Claudia huomautti. Claudia ja Anu uhkasivat jopa mennä luovuttamaan, kun hommassa ei ollut mitään järkeä. Anulla on omien sanojensa mukaan ulkomaailmassa tekemistä ja hän on Julkkis-BB:stä jo saanut sen, minkä hän on tullut hakemaan. Anu ei ymmärrä, miksi taloon tuodaan uusia asukkaita, jotka voivat voittaa vain muutaman viikon talossa olollaan, kun jotkut ovat olleet mukana alusta asti.

Osa asukkaiden ärsytyksestä johtuu luultavasti myös siitä, ettei ketään häädetty, vaikka asukkaat olettivat näin. Ensimmäisenä kesken kauden tullut asukas Anne-Mari Miettinen on ollut monen alkuperäisasukkaan hampaissa ja ainakin Teppo veikkaili ihan avoimesti viikonloppuna Anne-Marin olevan äänestyksessä ja häädetty asukas. Pettymys purkautui näillä asukkailla, jotka olivat nimeämässä Anne-Maria, kun inhokista ei päästykään eroon. Tietenkään tätä ei ole myönnetty.

Pakka saatiin BB-talossa iloisesti sekaisin, mutta tämä ei jäänyt tähän. BB-taloon saapuu vielä yksi asukas huomenna maanantaina, BB-kausilta 2008 ja 2010 tuttu Niko Saarinen voitti sunnuntaina päättyneen Facebook-äänestyksen "Kierrätä entinen BB-asukas taloon". Niko valittiin Julkkis-BB:n 16. asukkaaksi kaikki mukaan lukien ja hän astuu taloon maanantain aikana. Mahtaa asukkaiden reaktiot olla näkemisen arvoiset, kun jo tänään ne olivat melkoiset.

Eskon ja Susannan taloon astumisen jälkeen BB-talossa on kymmenen asukasta.

Katso uusien asukkaiden profiilit sivustoltamme:
Esko Eerikäinen
Susanna Ingerttilä

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Esko Eerikäinen asteli taloon – näin asukkaat reagoivat, katso video!
Taloon asteli lisää asukkaita – Susanna toi lemmikkinsä mukanaan

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.