Liveseuranta: Julkkis Big Brother Talk Show 22.9.2013

Neljännessä liveseurannassa sunnuntaina 22.9.2013 on Julkkis-BB -kauden kolmas Julkkis Big Brother Talk Show. Lähetys käynnistyy Subilla klo 21.00. Tällä kertaa suorassa lähetyksessä ei häädetä ketään, mutta sen sijaan BB-taloon saadaan uutta verta. Seuraamme tapahtumia aina lähetyksen loppuun saakka talosta ja studiosta.

Liveseurannan kulku:

22:34 Näin on saatu kolmannen Julkkis Big Brother Talk Show'n liveseuranta päätökseen. Kiitoksia jälleen seurannasta ja palataan asiaan viikon kuluttua. Hyvää illan jatkoa!

22:33 Huomenna BB-taloon muuttaa vielä "kierrätettävä" asukas, kun Facebook-äänestyksen voittanut Niko S. menee taloon.

22:31 Tänä iltana BB-talosta ei siis häädetty ketään, mutta taloon saapui KAKSI uutta asukasta, Esko Eerikäinen ja Susanna Ingrettilä. Eskon ja Susannan saapumisen jälkeen BB-talossa on nyt asukasta, jotka aloittavat huomenna neljännen Julkkis-BB-viikon.

22:30 Jori voitti BB-Sykkeen Katsojan valinnassa asukkaan päivän ylivoimaisesti. Jori keräsi 91 % annetuista äänistä ja Johannalle jäi vain 9 % äänistä.

22:26 Mari kiittelee seurasta ja toivottaa hyvät yöt. Talk Show on tältä päivältä päättynyt.

22:26 Jori voitti Katsojan valinnassa oman päivänsä taloon.

22:25 Joria muistutettiin hänen koira-allergiastaan ja Jori lähtikin hakemaan allergialääkettään.

22:24 Susanna astuu taloon! Sara ensimmäisenä tervehtimässä. Muut asukkat tulevat myös.

22:23 Susanna lähtee kohti taloa.

22:22 Susanna tuntee Saran. Sara saattaa piristyä Susannasta, mutta koira saattaa olla ongelma. "Viidakkovauva" pelastetaan, Susanna ja Sara ovat olleet molemmat Viidakon tähtösissä.

22:22 Moni tykkää varmaankin koirasta, mutta Susannan mukaan Sara pelkää koiria. Koira otetaan muuten varmaan hyvin vastaan.

22:21 Susannalla on Daisy-koira. On kuulemma odotettu tarpeeksi päästäkseen taloon.

22:21 Seuraava uusi asukas on Susanna Ingerttilä ja hänelä on koira käsissään. Nyt studiossa.

22:19 Esko Eerikäinen astuu taloon. Teppo ensimmäisenä tervehtimään. Muut asukkaat tulevat myös tervehtimään.

22:19 Ketään ei häädetä! Asukkaat tyrmistyvät!

22:18 Mari huijaa asukkaita, ilmoittamalla, että seuraavaksi häädetään...

22:18 Taloyhteys, asukkaat sohvalla.

22:17 Esko lähtee studiosta kohti taloa.

22:17 Esko odottaa, että tapaa talossa Saran. Ei kuitenkaan "siinä" mielessä, vaan kaverimielessä, kaipaa juttuseuraa. Odottaa myös Jorin tapaamista.

22:15 Totuus Tepon Hunks-urasta on, ettei hän kuulu miehistöön tällä hetkellä. Esko ei tiedä, kuinka Teppo reagoi, kun Esko menee taloon. Pelästyykö esimerkiksi...

22:15 Esko haastattelussa. Eskon tunnelma on seesteiseen rauhallinen.

22:14 Uusi BB-talon asukas on Esko Eerikäinen! Esko on nyt studiossa.

22:14 Ja Talk Show palaa viimeiseltä katkoltaan.

22:09 Studiossa Mari kertoo katsojille ja studioyleisölle, että pian taloon astuu kaksi uutta asukasta. Nyt katkolle.

22:09 Mari kertoo, että äänestysaika on päättynyt ja joku äänestyksessä oleva häädetään. (Toim.huom. ketäänhän ei ole äänestyksessä.) Mari sanoo asukkaille, että heihin palataan ihan kohta ja taloyhteys päättyy.

22:08 Claudialla ei ole intuitiota lähdöstään, on hyvä fiilis. Jorillakaan ei ole.

22:07 Taloyhteys. Asukkailta kysytään, mitä tapahtuu, jos jokin asukas poistuu talosta. Kysellään yksitellen joka asukkaalta jotain tähän liittyen.

22:07 Klipissä kuvaa eilisiltä BB-festareilta ja Claudian ja Anne-Marin riidasta.

22:01 Kooste lauantailta, osa 2.

22:00 Niko S. olisi halunnut tavata ne julkkikset, jotka ovat jo sieltä poistuneet. Haastattelu päättyy ja Mari onnittelee vielä lopuksi Niko S.:ää.

21:59 Teppo tulee Niko S.:n mielestä "ilostumaan". Tunne on molemminpuolinen. Niko S. uskoo, ettei jää sanallisesti kakkoseksi Tepolle. Mari on samaa mieltä.

21:58 Niko S. jälleen studion penkillä. Niko S. on järkyttynyt, lähinnä yleisöstä. Ei tule nukkumaan ensi yönä.

21:58 Suora lähetys jatkuu. Katsojan valinnassa Jori johtaa ylivoimaisesti äänestystä, jossa valitaan asukkaan päivän voittaja.

21:55 Talk Show'ssa on katkon paikka. Katkon jälkeen haastattelussa Niko S.

21:54 "Kierrätä asukas" -äänestyksen on voittanut... NIKO S.! Niko S. menee BB-taloon huomenna.

21:54 Claudia ei osannut arvata, että Tepon eilinen halaus oli osa salatehtävää.

21:53 Johannan mielestä miehet ovat henkisesti kasvaneen BB:n puoliväliin mennessä.

21:53 Tepon ja Saran välit ovat nyt kunnossa. Joku heittää taustalta, että ulkona selvitetään loput.

21:52 Taloyhteys. Mari kysyy, että kenet asukkaat haluaisivat putoavan tänään. Ei kuulemma ole väliä.

21:52 Klipissä näytettiin Saran ja Tepon riidan jälkipuintia ja Tepon salatehtävää.

21:45 Kooste lauantan tapahtumista, osa 1.

21:44 "Kierrätä" vanha BB-asukas taloon -äänestys on päättynyt Facebookissa!

21:42 Aamuherätysten vaikeudesta klippiä.

21:40 Karaoken "sulosäveliä" Subilla nyt! Marin mukaan laululahjoja porukalle ei kuulemma ole, tunnetta on sitäkin enemmän.

21:39 Talk Show jatkuu jälleen.

21:37 "Kierrätä asukas" -äänestyksen tykkäystilannetta päivitetään Subin BB-nettisivuilla.

21:34 Pian selviää Marin mukaan tänään taloon astuvien uusien asukkaiden henkilöllisyys. Nyt katkolle ja sen jälkeen luvassa ainakin asukkaiden karaoketaitoja.

21:33 Anne-Marilla on ollut talossa sekä hyviä että huonoja hetkiä ensimmäisellä taloviikollaan.

21:33 Anu on yllättynyt BB-talosta, että siellä riidellään niin paljon. Virossa tehdään vain mukavia asioita, kuten paitojen repimistä ja sylitansseja.

21:32 Anu Saagim-Ratian Jorille antamasta sylitanssista Jori oli hyvin tyytyväinen. "Tuhma tyttö", sanoo Jori ja mainostaa Anua pikkujouluihin. Anu heittää Joria vaahtokarkeilla.

21:31 Taloyhteys. Saran mielestä hänen parasta päivässä oli illallinen, vaikka koko päivä oli paras.

21:30 Klipissä nähtiin paloja Petri Nygårdin keikasta ja puhutusta Teppo Säkkisen ja Sara Siepin perjantaisesta riidasta.

21:27 Saran päivän tapahtumia ruudussa.

21:26 Niko S. johtaa edelleen "Kierrätä asukas" -äänestystä.

21:21 Klippiä Matti Nykäsen vierailusta taloon ja materiaalia myös BB-talon satumaailmasta.

21:20 Talk Show jatkuu.

21:19 Mainoskatko käynnissä.

21:19 Facebookin "Kierrätä asukas" -äänestystä johtaa Niko S., joka on tämänhetkisen tilanteen mukaan menossa taloon huomenna.

21:16 Uudelta asukkaalta Anne-Maril Miettiseltä kysytään, mistä eilinen sanasota talossa johtui. Anne-Marin mukaan syy oli Claudian ja pyytää kysymään lisätietoja Claudialta. Claudia vastaa, että "peace and love". Pöly on Claudian mukaan jo laskeutunut. Anne-Mari on samaa mieltä.

21:16 Asukkaiden jännitystasoa selvitetään. On korkea.

21:14 Ensimmäinen taloyhteys.

21:11 Seuraavaksi nähdään tiistaina BB-talon jättäneen Frederikin taivalta BB-talossa.

21:08 Nyt nähdään asukkaiden antamat valenimeämispisteet.

21:07 Joukon mielestä Julkkis-BB:ssä on ollut helpot tehtävät, heillä oli vaikeampaa.

21:06 Jouko muistaa vielä viime vuoden BB-visiitin. Niko S. antoi "hurrikaanivaroituksen", jos hänet valitaan huomenna taloon.

21:06 Niko S. on ollut kahdesti BB-talossa. Jos ensi vuonna tuotanto kutsuu Niko S.:n taloon, hänen mielestään sitten on ideat loppu, eikä mene enää taloon.

21:05 Niko S. pitää Marin haastattelussa uskomattomana, että istuu BB-studiossa.

21:04 Huomenna BB-taloon "kierrätetään" entinen BB-asukas, Niko S. tai Jouko. Molemmat ovat BB-studiossa paikalla.

21:04 Mari esittelee BB-Sykkeen uuden Katsojan valinnan: Kenen asukkaan päivää seuraavaksi vietetään? Vaihtoehtoina Jori A. Kopponen tai Johanna Salminen.

21:02 Mari tekee alkujuonnon ja kertoo, ettei ketään häädetä talosta tänään. Lisäksi Mari paljastaa, että tänään taloon menee KAKSI uutta asukasta. BB-talon pihalle on myös mm. ilmestynyt kuppi ja lisää kasvillisuutta.

21:02 Kauden kolmas BB Talk Show alkaa!

20:51 Enää vajaat kymmenen minuuttia kauden kolmannen Talk Show'n alkuun. Suoran lähetyksen juontaa tuttuun tapaan Mari Sainio. Asukkaat ovat valmistautuneet perinteisin menoin viikon kohokohtaan. BB-talossa on kaunistauduttu ja laukut pakattu ja pian sohvalla Marin tentattavana. Voit kommentoida Talk Show'n kulkua vaikkapa tämän artikkelin kommenttikenttään.

20:49 Suorassa Talk Show -lähetyksessä saadaan BB-taloon uutta verta, lupaillaan Subin BB-nettisivuilla. Luonnollisesti asukkaat ovat tästäkin autuaan tietämättöminä. Mitä kohta tapahtuu, se selviää varmimmin katsomalla Talk Show! Aiheestä lisää sivustollamme.

20:48 Asukkaille ei ole kerrottu, että perjantaiset nimeämiset olivat valenimeämiset ja tänään ei häädetä ketään. Big Brother toimitti asukkaille alkuillasta kaikkien matkalaukut ja heidän oli pakattava tavaransa suoraa lähetystä varten. Asukkaat jäivät siihen uskoon, että kaikki asukkaat ovat häätöäänestyksessä.

20:43 Tänään ei BB-talosta poikkeuksellisesti häädetä ketään. Koska talosta on parin viime viikon alussa poistunut niin paljon asukkaita, nähtiin tuotannossa järkevämmäksi peruuttaa tämän viikon häätöäänestys. Lue lisää aiheesta sivustoltamme täältä.

20:41 Tervetuloa kolmanteen Julkkis Big Brother Talk Show'n liveseurantaan. Seuraamme jälleen suoran lähetyksen tapahtumia sen alusta loppuun niin BB-talossa kuin -studiossakin. Suora lähetys käynnistyy Subilla klo 21.00.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.