Frederik päivän kuninkaana

Julkkikset saavat BB-talossa oman päivänsä aina lauantaisin. Tänä lauantaina ensimmäisen asukkaan päivän sai Frederik, joka halusi viettää päivän kuninkaana.

BB-Sykkeen käyttäjät saivat valita aiemmin tällä viikolla Katsojan valinta -äänestyksessä asukkaan, jonka kunniaksi asukkaan päivää vietetään. Kunnia osui Frederikin kohdalle.

Big Brother kutsui Frederikin päiväkirjahuoneeseen kertomaan toiveitaan omaa päiväänsä kohtaan. Frederik halusi olla päivän kuninkaana valtaistuimineen ja kruunuineen päivineen. Lisäksi kuningas Frederik halusi käskyttää alamaisiaan, eli BB-talon muita asukkaita. BB toimitti Frederikille haluamansa asiat ja lisäksi Frederik sai käyttää kuninkaallista valtaansa muihin asukkaisiin.

Frederikin päivä käynnistyi lauantaina päivällä. Päivää piti viettää Frederikin toiveiden mukaan ja Frederik saa käskyttää muita asukkaita niin kauan, kun tehtävä kestää. Aluksi varastohuoneeseen oli toimitettu kuninkaan tarpeisto, jotka Frederik oli tilannut. Valtaistuimen virkaa toimittaneella ruokailuryhmän tuolilla Frederikiä  kannettiin ympäri BB-taloa miesten voimin, kun kuningas ei viitsinyt itse kävellä.

Ensimmäisiksi tehtäviksi Frederik määräsi Aleks Vehkalan pukeutumaan ja meikkaamaan itsensä naiseksi ja näin kuningas sai itselleen hovineidon. Teppo Säkkisen piti puolestaan pukeutua lateksiasuun ja tanssia Travoltaa. Tämän lisäksi Tepon piti kuninkaan määräyksestä kontata kolmesti talon ympäri ja haukkua samalla. Tepon piti myös sanoa "en koskaan sano hinuri", koska Teppo oli aiemmassa keskustelussa haukkunut homoseksuaaleja hinureiksi.

Naisetkin joutuivat hommiin. Naiset meikkasivat ensin Aleksin ja sitten Susanna Indrén ja Marianne Kallio esittivät kuninkaalle draamanäytelmän kohtauksen. Johanna Salminen joutui pukeutumaan sairaanhoitajan asuun, jossa hän joutui hoitamaan "3-vuotiasta" Kai Merilää, joka oli tietenkin kuninkaan Kaille määräämä rooli. Kuningas ei tosin pitänyt Kain roolisuoritusta onnistuneena.

Taikurina ulkomaailmassa tunnetuksi tullut Jori A. Kopponen pääsi muovailemaan kondomi-ilmapalloista eläimiä kuningasta viihdyttääkseen. Päivän ohjelmaan kuuluivat myös häät, jossa Kuningas Frederik sai vaimokseen Sara Siepin. Papin roolin saanut Anu Saagim-Ratia vihki parin, jonka jälkeen kuningas suuteli morsianta.

Yksi Frederikin toiveista oli hieronta ja Big Brother olikin toimittanut taloon hierontapöydän. Kuningas saikin mm. pakarahierontaa Susannalta. Frederikin päivä huipentui musiikkiesitykseen, jossa kuningas määräsi Andy McCoyn laulamaan kanssaan Tsingis Khania. Frederikin mukaan tämä oli tarkoitettu kostoksi Andylle, joka sanoi inhoavansa iskelmää. Tämä taisi kuitenkin mennä ohi, sillä Andy ei tainnut tuntea kappaletta.

Musiikkiesityksen jälkeen Frederikin päivä oli tullut päätökseen ja asukkaat palasivat normaaleihin rooleihinsa. Andy piti päivää surrealistisena. Tapahtumat saivat jatkoa hieman myöhemmin, kun BB palkitsi asukkaat onnistuneesta Frederikin päivästä vaahtobileillä. Bileiden ehtona oli tosin se, että asukkaat noudattavat BB:n antamia sääntöjä, joista yksi oli, että vähintään kolmen asukkaan oli oltava vaahdoissa liikkeessä koko ajan - ainakin bileiden alun ajan. Bileitä varten BB oli toimittanut taloon myös DJ:n.

Bileet alkoivat kankeasti, mutta Big Brotherin hoputettua asukkaita vaahtoihin, tunnelma nousi. Kovalla soinut konemusiikki piti tunnelmaa yllä. Vaikka kaikki asukkaat eivät viihtyneetkään vaahdossa, juhlat saatiin hyvin käyntiin.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Tehtävä: Asukkaan päivä
Asukkaan päivä - tehtävän tulos

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.