Marianne imitoi elämyksiä BB-taloon

Perjantain kunniaksi asukkaat saivat hauskuuttavan tehtävän. Marianne Kallion piti imitoida muita asukkaita ja muiden asukkaiden piti arvata, kenestä oli kyse. Marianne ei tosin tiennyt, että muut näkivät hänen imitointinsa.

Neljännen päivän päivätehtävässä Marianne pääsi imitaattorin rooliin. Hänet kutsuttiin päivällä päiväkirjahuoneeseen ja hän sai tehtäväksi Big Brotherilta imitoida BB-talon muita asukkaita. Samalla talossa olleet muut asukkaat saivat BB:ltä postia, jossa heille kerrottiin, että he näkevät talon televisiosta Mariannen imitointeja ja heidän pitää arvata, kenestä on kyse. Mariannelle ei kerrottu, että muut näkevät hänen imitointinsa pk-huoneessa.

Aluksi Marianne mainitsi asukkaan nimen, jota hän oli imitoimassa. Imitoinnin kohteena olleen asukkaan oli noustava sohvalla seisomaan, kun Marianne oli häntä imitoimassa. Ensimmäisenä imitoinnin kohteena oli Frederik, tissistä ja naisista pitäminen oli teemana "Reetun" kohdalla. Pian BB kuitenkin vaikeutti tehtävää ja ilmoitti Mariannelle, ettei hän saa mainita asukkaan nimeä, jota on imitoimassa.

Kukin asukas oli vuorollaan imitoinnin kohteena. Kukaan ei tuntunut olevan pahoillaan imitoinnista, vaan nauru raikui sohvalla, kun Marianne esitti toisia asukkaita pk-huoneessa. Kun tuli Andy McCoyn vuoro, Andy suorastaan herkistyi Mariannen esityksestä. Andy nauroi makeasti ja piti Mariannen imitointia onnistuneena.

Pk-huoneessa ollut Marianne ei saanut kertoa tehtävästään muille asukkaille ilman BB:n lupaa, jota nainen harmitteli. Marianne lupasi, että hän saa myöhemmin paljastaa, mitä oli pk-huoneessa tehnyt. Muut asukkaat eivät puolestaan puhuneet, että he olivat nähneet kaiken televisiosta. Keskenään muut asukkaat puhuivat Mariannen onnistuneen tehtävässään ja piti häntä fiksumpana kuin hän antaa ymmärtää. Claudia Eve ihmetteli pihalla, miksi Marianne antaa itsestään bimbon vaikutelman. Andy totesi aina tienneensä Mariannen olevan fiksu.

Alkuillasta BB julkisti imitointitehtävän tuloksen. Big Brotherin mielestä asukkaat olivat onnistuneet tehtävässä ja he ansaitsivat palkinnon, joka tuo elämyksiä taloon. Palkinnon ensimmäinen osa oli se, että Marianne sai valita kaksi naista kanssaan kaunistautumaan. Marianne valitsi Sara Siepin ja Susanna Indrénin. He saivat BB:ltä mm. koruja asustukseensa ja lisäksi heille tehtiin kampaus ja meikkaus. Aikaa ei kuitenkaan ollut paljon, joten kovin perusteellista kaunistautumista ei tullut.

Vähän myöhemmin asukkaat saivat "liput" konserttiin taloon pikaisesti käymään tulleilta naisilta, jotka poistuivat samantien. Asukkaat siis tiesivät valmistautua ja, kun suljettuna ollut terassin verho avautui, odotti heitä pihalla esiintymislava ja siellä muusikko Tuomas Kauhanen. Kauden ensimmäinen keikka Julkkis-BB-talossa alkoi. Naiset valtasivat lavan eturivin jammaillen, kun miehet tarkkailivat tilannetta ja istuskelivat pihan laidoilla.

Andy tosin intoutui tunnelmaan mukaan poltettuaan tupakan, mutta muut miehet olivat yhä passiiviisia. Keikan jälkeen Anu Saagim-Ratia kehui Andya asenteesta, kun taas muut miehet saivat moitteet ja Anun mielestä he olivat "perinteisiä suomalaisia". Perjantai-ilta jatkui kuitenkin rennoissa juhlatunnelmissa.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Päivätehtävä: Ensivaikutelma
Ensivaikutelmia-tehtävän tulos

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.