Julkkis-BB:n 24/7 myynnissä nyt kaikissa jakeluteissä - nyt myös Katsomossa

Julkkis-Big Brotherin alkuun on aikaa enää tasan kaksi viikkoa. Kauden lähestymisestä kertoo osaltaan se, että nyt ovat jo myynnissä kaikki live-palvelut kaikkiin jakeluteihin, joihin se on saatavilla. Viimeisimpänä tänään myyntiin tuli Katsomon paketti netti-tv:hen.

Big Brotheria on esitetty joka vuosi Suomessa myös 24/7-palveluiden kautta, jossa näkee suoraa kuvaa BB-talosta ympäri vuorokauden. Julkkiskausi ei tee tästä poikkeusta, vaan 24/7 on jälleen tarjolla halukkaille. Kaapeliyhtiöt toivat pakettinsa myyntiin pääsääntöisesti jo elokuun alussa ja nyt, pari viikkoa ennen kauden alkua, Katsomo toi myyntiin oman pakettinsa netin kautta katseleville. Satelliittiin ja antenniverkkoon 24/7-palvelua ei valitettavasti saa.

Kaapeliyhtiöt tarjoavat tuttuun tapaansa yhtä kuvasignaalia BB-talosta, joka välittää talon tapahtumat. Jokaisella kaapeli- ja IPTV-operaattorilla ovat omat pakettinsa myynnissä, jota myydään koko kaudeksi hintaan 29,95 €. Koko kauden katseluoikeuden saa ostettua myös MTV3 Total -paketin kylkiäisenä, jos tekee Totalista 6 kk sopimuksen. MTV3 Totalin hinta on 24,95 €/kk + mahdolliset kortti- ja avausmaksut. Julkkis-Big Brother 24/7 on tarjolla ainakin kaikilla suurimmilla operaattoreilta ja saatavuutta kannattaa tiedustella omalta operaattorilta.

BB-talon tapahatumia on saanut seurata perinteisesti myös netistä ja niin on myös tänä vuonna. Katsomon 24/7-palvelusta voi tapahtumia seurata kuudesta kuvalähteestä, joista kaksi on ohjaajan ohjaamia kameroita (DC1 ja DC2). Kolme kameroista on kiinteitä huonekameroita ja yksi on vaihtuva kamera, jonka paikka vaihtuu tilanteen mukaan. Katsomon palvelussa voi tapahtumia kelata enimmillään kaksi tuntia taaksepäin ja tapahtumista on tarjolla myös klippejä (osa maksuttomia) ja kaikki BB-ohjelmat ovat nähtävillä Katsomon sivuilla ilmaiseksi livenä tai jälkeenpäin katsottavina.

Katsomon 24/7:n ennakkomyynti alkoi tänään kampanjahintaan, 29 € koko kaudelta. Tarjous on voimassa 5.9.2013 saakka, jonka jälkeen hinta nousee 35 €:oon kaudelta. Koko kauden pakettien lisäksi Katsomossa on ostettavissa katseluoikeuksia myös tunniksi (3 €/h) ja vuorokaudeksi (8 €/vrk).

Julkkiskausi kestää vain kuusi viikkoa ja se käynnistyy tiistaina 3. syyskuuta klo 21 alkaen samanaikaisesti niin kaapelissa, IPTV:ssä, netissä ja Subilla. Kickoff näytetään ensimmäistä kertaa suorana myös Sub-kanavalla, jossa nähdään ensimmäistä kertaa, ketkä ovat Julkkis-BB:n asukkaat. Suoran kaksituntisen Kickoffin juontaa Mari Sainio.

Big Brother 24/7:aa jakelevat operaattorit kaapelissa ja IPTV:ssä:

TTV: http://www.ttv.fi/bigbrother247.htm
LumoTV: http://www.lumotv.fi/fi/ajankohtaista/kampanjat/bigbrother18169
Aina: http://www.aina.fi/tv/maksu-tv/julkkis-big-brother-247
DNA-Welho: https://kauppa.dna.fi/tuotteet/kanavapaketit/Big+Brother/BIGBRO13  (verkkokauppa)
Elisa: http://elisa.fi/kaapeli-tv/ajankohtaista/
Sonera: http://www.sonera.fi/tv+ja+viihde/tv+palvelut/kanavapaketit/big+brother
Maxivision (vain IPTV): http://www.maxivision.fi/uutiset/item/677-julkkis-bb-ensimm%C3%A4ist%C3%A4-kertaa-suomessa-n%C3%A4e-ja-koe-kaikki-tilaamalla-bb-24-7

Lue lisää MTV Median verkkosivuilta:
Katsomon 24/7-palvelu nettikatsojille

Listasta voi puuttua joitakin operaattoreita ja muutokset ovat muutenkin mahdollisia. Emme vastaa tämän sivuston ulkopuolisten linkkien sisällöstä, vaan ne ovat ko. palveluntarjoajien omia sisältöjä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.