Sub julkaisi Julkkis-BB:n voittopotin

Alle kuukauden päästä alkavan Julkkis-Big Brotherin ympärillä huhut vellovat erityisesti tulevista asukkaista. Se sen sijaan on jo selvää, mikä on julkkiskauden voittajan potti, sillä Sub julkaisi kauden voittopotin tiistaina.

Julkkis-BB:n alkuun on tätä kirjoitettaessa 20 päivää. Tässä vaiheessa Sub paljasti Julkkis-BB:n voittajalle kauden päätteeksi annettavan voittosumman. Suomen ensimmäinen julkkiskausi kestää kuusi viikkoa ja voittaja kuittaa tästä 25 000 euroa. Tavallisilla kausilla, jotka ovat kestäneet 14 tai 15 viikkoa, voittopotti on ollut joka kausi 50 000 euroa.

Voittopotin lisäksi julkkikset kisaavat BB-talossa hyväntekeväisyydestä. Julkkisasukkaat keräävät tehtäväpottia, jota he kerryttävät onnistuessaan Big Brotherin antamissa tehtävissä. Kauden voittaja saa tehtäväpottiin kertyneet varat itselleen, jotka lahjoitetaan voittajan valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen.

BB-taloon astuvien julkkisten määrä on vielä epäselvä. Sub meni jo heinäkuun lopussa julistamaan, että BB-talossa nähdään 12 julkisuudesta tuttua henkilöä, mutta elokuun puolelle tultaessa lukumäärä oli tippunut kymmeneen. Tänään BB-tuottaja Mikko Räisänen totesi Subin nettisivujen haastattelussa, että tulevan kauden asukkaiden määrä selviää Kickoffissa, eli kauden avauslähetyksessä 3. syyskuuta. Kickoff nähdään tänä vuonna ensimmäistä kertaa suorana Subilla sekä Katsomon, kaapelin ja IPTV:n 24/7-palveluissa.

Julkkisasukkaat paljastetaan siis vasta suorassa kaksituntisessa avauslähetyksessä. Tuottaja Räisäsen mukaan talossa tullaan näkemään värikkäitä ja eri-ikäisiä asukkaita, jotka ovat ansioituneita omilla osa-alueillaan. Näyttelemisen ja musiikillisten ansioiden lisäksi Räisänen mainitsee "yleisen pöhinän aiheuttamisen", joka mitä luultavimmin tarkoittaa Seiska-tason ns. turhia julkkiksia.

Sen suurempia lupauksia ei tuottaja Räisänen anna Subin nettisivujen haastattelussa. Tuotannon tavoitteena on Räisäsen mukaan tehdä viihdyttävin ja värikkäin kausi, mikä koskaan on nähty. Julkkiksilta Räisänen toivoo oman persoonansa peliin laittamista.

Julkkis-Big Brother suorana Subilta 3. syyskuuta alkaen.

Julkkis Big Brother Extra Subilla tiistaina 3.9.2013 klo 19.00
Julkkis Big Brother alkaa! Subilla tiistaina 3.9.2013 klo 21.00

Lue Mikko Räisäsen kommentit Subin nettisivuilta:
Näin suuren voittopotin Julkkis-BB:n voittaja saa!
Julkkis-BB alkaa ennennäkemättömällä tavalla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.