Kickoff livenä myös Subilla, 24/7 tullut myyntiin kaapeliin

Syyskuussa alkava Julkkis-Big Brother käynnistyy hieman erilailla kuin aikaisemmat BB-kaudet Suomessa. Tuttuun tapaan kauden avausta voi seurata suorana 24/7-palvelusta, mutta tänä vuonna näyttäisi siltä, että Kickoff nähdään suorana myös Subilta.

Suomen suurimman Big Brother -fanisivuston, BB Plazan keskustelupalstalta on havaittu, että joidenkin kaapeliyhtiöiden nettisivuilla mainostetaan näin: "Aikaisemmista vuosista poiketen kausi startataan käyntiin samaan aikaan sekä Subilla että BB 24/7 - kanavalla ja Katsomossa." Toden totta, oheinen teksti on näkyy ainakin Lumotv-operaattorin sivuille BB 24/7:n yhteydessä.

Mainoksen mukaan Sub on siis päättänyt, että tällä kertaa Big Brotherin kauden avaus näytetään myös Subin puolella suorana. Perinteisesti BB:n Kickoff nähty suorana vain 24/7-palvelun tilaajille ja Subilla se on nähty jälkilähetyksenä seuraavana päivänä. Nyt on siis ensimmäistä kertaa niin, että asukkaiden taloon astuminen nähdään suorana myös ilmaiseksi.

Tulevan syksyn 24/7-palvelun myynti on jo käynnistynyt kaapelipuolella. Suurimmista operaattoreista ainakin Elisa, Sonera, Anvia, Lumo-tv sekä IPTV-operaattori Maxivision ovat aloittaneet elokuun 1. päivä lähtien 24/7:n myynnin. Operaattoreista ainakaan DNA ei ole tiedottanut vielä mitään 24/7-palvelusta tai ainakaan heidän verkkosivuiltaan ei löytynyt elokuun ensimmäisenä viikonloppuna mitään tietoja.

Kaapelioperaattorit myyvät 24/7:aa koko kaudeksi hintaan 29,95 €. Lisäksi 24/7:n saa MTV3 Total -paketin kaupan päälliseksi, jos tekee vähintään 6 kk:n määräaikaistilauksen. MTV3 Total maksaa 24,95 €/kk ja siihen sisältyy 23 kanavaa, jotka esittävät tv-sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja urheilua. Tarjous 24/7-palvelun tilaamisesta on voimassa 16.9.2013 saakka.

Julkkis-BB:n 24/7 tulee myyntiin myös MTV Median Katsomo-palveluun myöhemmin elokuussa, luultavasti 1-2 viikkoa ennen kauden alkua. Julkisuuteen vuotaneiden tietojen mukaan kausi Katsomossa maksaa 29 € ennakkoon ostettaessa ja myöhemmin hinta nousee 35 €:oon. Myyntiin tulevat myös lyhyemmät, vuorokauden ja tunnin katseluoikeudet. Katsomossa voi seurata usemman kameran kuvaa ja myös klippejä jälkikäteen.

Suomen ensimmäinen julkkiskausi starttaa 3. syyskuuta klo 21.00, joka siis näillä näkymin nähdään suorana myös Subilla. Live-palvelut, eli 24/7 ja viralliset nettisivut avautuvat vain hetkeä ennen kuin ensimmäiset asukkaat astuvat taloon. Jo näitä ennen Subilla nähdään samana iltana BB Extra klo 19.00. Julkkis-BB:n juontaa Mari Sainio.

Big Brother Extra Subilla ti 3.9.2013 klo 19.00
Julkkis-Big Brother alkaa! ti 3.9.2013 klo 21.00

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.