Liveseuranta: Julkkis Big Brother Extra 11.10.2013

Seitsemännessä liveseurannassa perjantaina 11.10.2013 on vuorossa Julkkis-BB-kauden viimeinen BB Extra. Suorassa lähetyksessä ratkeaa nimeämisäänestys ja asukkaat häätävät yhden asukkaan BB-talosta. Lähetys käynnistyy Subilla klo 19.00. Seuraamme tapahtumia aina lähetyksen loppuun saakka talosta ja studiosta.

Liveseurannan kulku:

Pieni korjaus liveseurannan päätyttyä. Sara oli tämän kauden VIIDES häädetty asukas, eikä kuudes, kuten aiemmin kerroimme. Kiiressä tuli vain pieni lapsus tämän suhteen. Pahoittelemme virhettä.

19:42 Näin päättyy kauden viimeisen Julkkis Big Brother Extran liveseuranta. Jatketaan sunnuntaina hieman ennen kello 21:ä Finaalin liveseurannan merkeissä. Kiitoksia tästä ja hyvää perjantai-illan jatkoa!

19:41 Suomen ensimmäisen Julkkis-Big Brotherin Finaali on siis ensi sunnuntaina ja se nähdään suorana lähetyksenä Subilla kello 21.00-23.00.

19:40 Joku finaaliviisikosta voittaa Julkkis-BB:n ja 25 000 euron voittopotin. Lisäksi voittaja saa lahjoittaa hyväntekeväisyyskilpailuista kerätyn tehtäväpotin hyväntekeväisyyteen haluamaansa kohteeseen.

19:39 Sarasta tuli Julkkis-BB:n viides häädetty asukas vain kaksi päivää ennen Finaalia. Viisi asukasta, Aleks, Johanna, Anu, Jori ja Niko jatkavat Julkkis-BB:n loppuun saakka ja ovat mukana sunnuntain Finaalissa.

19:38 Häätöäänestyksessä olivat siis Aleks ja Sara. Sara siis häädettiin asukkaiden toimesta häätöäänestyksessä äänin 4-0. Sara ja Aleks eivät saaneet äänestää.

19:35 Nimeämisäänestyksen lopputulokset:
           Aleks 30,71 % (nimettiin häätöäänestykseen)
           Sara 24,98 % (nimettiin häätöäänestykseen)
           Johanna 24,89 %
           Anu 7,32 %
           Jori 6,65 %
          Niko 5,45 %

19:30 Vielä BB Extran lopputekstit ja sponsorointitunnisteet ja Julkkis-Big Brotherin viimeinen BB Extra on päättynyt.

19:29 Mari sanoo kauden viimeisen BB Extran loppusanat ja äänestysohjeiden jälkeen vielä klippi illan Pääohjelmasta.

19:28 Julkkis-Big Brotherin voittajaäänestys alkaa!

19:27 Talossa rauhallista keskustelua. Jori sanoo Aleksille, että hän ei ole lähestynyt Saraa, puhunut vain muutaman sanan. Siksi ei ole ihme, että hän äänesti miten äänesti.

19:27 Mari kiittää Saraa haastattelusta ja tsemppaa, että hänelle on tullut paljon mukavia viestejä, eikä "moskasta" tarvitse välittää.

19:26 Sara toivoo, että Aleks voittaa. Häntä harmittaa, että Aleks oli hänen kanssaan äänestyksessä.

19:25 Riita Tepon kanssa syntyi vain, kun kolmen viikon patoumat purkautuivat, vaikka kyseessä oli vain pieni asia.

19:24 Mari tenttaa, miksei Sara sanonut suoraan Johannalle, että häntä ärsytti määräily. Sara ei halunnut aiheuttaa pahaa mieltä, Johanna teki hyvää ruokaa kuitenkin. Asukkaat antoivat Saran mielestä Johannan tehdä rauhassa ruokaa, kun oli "vallannut" keittilön.

19:23 Mari kysyy, että onko tavallista olla välissä riitatilanteissa, kuten talossa tapahtui. Sara sanoo, että on. Ihmetteli, että kukaan muu ei mennyt. Saran toiminnasta tuli puhetta myös talossa.

19:22 Sara olisi häätänyt Jorin talosta, jos olisi voinut. Jori ei ole ollut oma itsensä, pelaa pelejä. On erilainen pk-huoneessa kuin asukkaiden kesken. Miettii liikaa, että on viihdyttävä ja hauska. Ottaa esimerkiksi Jorin alastonjuoksut, yleisö tykkää Saran mielestä.

19:22 Se, että kaikki äänestivät Saraa, ei ollut yllätys. Aleks oli kaikkien kaveri talossa.

19:21 Sara ei osannut sanoa rakkainta hetkeä, mutta viikonloput olivat mukavia.

19:21 Saran parhaat palat. Sara katsoo aika ilmeettömänä klippejä.

19:20 Sara ei ollut niin räväkkä talossa kuin oli ystäviensä kanssa ulkomaailmassa.

19:19 Sara oli mielestään ulkopuolinen talossa, muut oli räväköitä. Mari kertoo, mitä hänen ystävänsä kertoi Sarasta aiemmassa Extrassa, Sara itkee.

19:19 Talossa oppi arvostamaan, ystäviä ja kämppistä ja perhettä.

19:18 Äänestystilanne näytetään studiossa. Saran ja Johannan ero oli vain 0,09 prosenttiyksikköä.

19:18 Päälimmäisenä hyvä fiilis, että oli talossa. Talossa olo oli olemista ja odottamista ja oli rankkaa.

19:17 Saraa ei harmita häätö tässä vaiheessa, oli hänen aikansa. Oli hyvä, että oli sohvan keskellä nyt, ettei tarvitse olla turhaan talossa.

19:17 Sara on BB Extran studiossa. Mari kertoo, että he ovat suorassa BB Extrassa.

19:16 BB Extra jatkuu.

19:16 Lopulliset äänet: Sara häädettiin BB-talosta asukkaiden äänin 4-0. Selvä peli siis, eikä aiheuta mitään selittelyitä.

19:13 BB Extra menee mainoskatkolle.

19:12 Aleks kysyy Johannalta, joutuuko hän nukkumaan yksin pienessä makuuhuoneessa. Johanna vastaa, ettei hänen tarvitse.

19:11 Sara hetken kuluttua tulossa studioon. Talossa hiljaista muuten, paitsi Aleks itkee vuolaasti ja Johanna halaa Aleksia. Anu pyörii ympäri taloa ja tuijottaa eteensä.

19:11 Sara on häädetty BB-talosta ja hän poistuu häätöovesta asukkaiden tekemää kujaa pitkin. Myös Aleks itkee vuolaasti.

19:10 Sara kyynelehtii, kun hän halaa muita asukkaita.

19:10 SARA on häädetty BB-talosta!

19:10 Jori äänestää: Sara

19:10 Anu äänestää: Sara

19:09 Niko äänestää: Sara

19:09 Äänestys alkaa. Ensimmäisenä äänestää Johanna. Johanna äänestää: Sara

19:09 Äänestysaika on päättynyt.

19:09 Mari ohjeistaa, ettei saa näyttää, mitä kirjoittaa tauluun. Asukkailla on 10 sekuntia aikaa kirjoittaa tauluun.

19:08 Mari pyytää Saraa ja Aleksia siirtymään sohvan keskelle ja pyytää muita asukkaita ottamaan liitutaulut ja liidut käteen.

19:07 Katsojat ovat nimenneet seuraavat asukkaat... ALEKS ja SARA!

19:07 Saraa jännittää.

19:07 Aleksista tuntuu, että kuin olisi häkissä. Ei osaa sanoa, että lähteekö vai ei.

19:07 Jos Anu Saagim-Ratia päätyy äänestykseen, lähtee mielellään.

19:06 Jori A. Kopponen pelkää pahaa, vai onko niitä faneja?

19:06 Niko: Kuinka paljon jännittää? Ei kovin paljon, tuli puskista tilanne. Ärsytys nyt 10, huomenna ehkä pienempi.

19:05 Taloyhteys.

19:05 NIMEÄMISÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT!

19:04 Klippi asukkaiden elämästä BB-talossa.

19:04 Äänestysohjeet viimeistä kertaa.

19:03 Kaksi viimeistä äänestysminuuttia käynnissä!

19:03 Äänestystilanne: Niko Saarisella vähiten ääniä, eniten nimeämisuhan alla ovat Sara Sieppi ja Johanna Salminen, sitten tulee Aleks Vehkala.

19:03 Mari toivottaa katsojat tervetulleeksi.

19:02 Julkkis-Big Brotherin viimeinen BB Extra alkaa!

19:01 Asukkaat kävivät hetki sitten viime hetken hermosauhuilla, nyt jännitetään sohvalla.

18:59 Kuka kuusikosta joutuu jättämään BB-talon vain pari päivää ennen Finaalia? Vielä on hetki aikaa äänestää, ohjeet Subin BB-nettisivuilla!

18:58 Viime hetket ennen BB Extraa ovat käsillä. Asukkaat istuvat jo BB-talon sohvalla ja Subilla on viimeinen mainoskatko ennen Extraa menossa!

18:54 Kun nimeämisäänestys on päättynyt, asukkaat häätävät kahdesta häätöuhan alle joutuneesta asukkaasta toisen ulos talosta. Häätö tapahtuu kirjoittamalla liitutauluun sen asukkaan nimen, jonka haluaa ulos talosta. Nimetyt asukkaat eivät osallistu äänestykseen. Mikäli äänet menevät tasan, astuu voimaan nimeämisäänestyksen tulos ja eniten ääniä saanut asukas häädetään talosta.

18:52 Asukkaille on kerrottu iltapäivällä, että BB Extran aikana BB-talosta häädetään yksi asukas. Asukkaille paljastettu, että katsojat ovat nimenneet ja asukkaat tulevat häätämään yhden asukkaan talosta. Kaikki asukkaat ovat pakanneet tavaransa. Lue lisää sivustoltamme, kun tieto häädöstä paljastettiin asukkaille.

18:50 Tervetuloa Julkkis-Big Brotherin viimeisen Julkkis Big Brother Extran liveseurantaan. Tämä on erityinen liveseuranta, sillä tässä kauden viimeisessä BB Extrassa katsojat nimeävät ja asukkaat häätävät. Sunnuntaina käynnistynyt nimeämisäänestys päättyy BB Extran alkumetreillä ja tämän jälkeen asukkaat häätävät yhden asukkaan keskuudestaan ulos talosta. Häädetty asukas on BB Extrassa haastattelussa. Suoran lähetyksen juontaa Mari Sainio.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.