Pimeässä lisähuoneessa pelottelua

Tiistain päivätehtävässä asukkaita peloteltiin. Asukkaita odotti pimeä lisähuone yllätyksineen, joka oli kahdelle parille liikaa.

Päivätehtävässä asukkaat menivät Big Brotherin päättäminä pareina lisähuoneeseen, jossa paria odotti pieni koppi. Parin oli asetuttava koppiin ja työnnettävä päänsä rei'ästä laatikkoon. Pään oli pysyttävä laatikossa, tapahtui huoneessa mitä tahansa. Pään sai ottaa pois laatikosta vasta, kun Big Brother määrää asukkaat poistumaan lisähuoneesta.

Kaksi pareista ei onnistunut tehtävässä. Anu Saagim-Ratia ja Esko Eerikäinen epäonnistuivat heti kättelyssä, kun Anu ei kestänyt olla huoneessa. Ilmeisesti Anu pelkäsi pimeää ja pari sai heittää hyvästit tehtävän onnistumisesta osaltaan. Myös Johanna Salmisella ja Aleks Vehkalalla ei tehtävä sujunut parhaalla mahdollisella tavalla. He sinnittelivät pitkään ilman virhettä, mutta sitten Johanna veti päänsä pois laatikosta liian aikaisin.

Sara Sieppi ja Niko Saarinen sekä Susanna Ingerttilä ja Jori A. Kopponen olivat päivätehtävän parhaimmistoa. Molemmat parit onnistuivat suorittamaan tehtävän oikein ja pysyivät lisähuoneessa loppuun asti. Sara ja Niko hieman pelleilivät muiden kustannuksella kirkumalla tahallaan, jotta muut luulisivat heidän oikeasti pelänneen. Tosin osa Nikon kirkumisesta taisi olla aitoa. Susanna ja Jori eivät pitäneet pelotteluja oikein minään ja he jopa kuittailivat pelottelujen vaisuudesta BB:lle.

Asukkaat kokivat lisähuoneessa monenlaista pelottelua. Huoneessa pyörivät tuotannon pelottelijat ja lisäksi asukkaiden päälle tuotiin mm. matoja ja heidän päälleen kaadettiin esimerkiksi jotain nestettä päähän. Sinänsä huvittavaa oli, että kenties vahvin reaktio nähtiin vasta tehtävän päätyttyä. Susannan ja Jorin vaatteisiin oli jäänyt kiinni lisähuoneesta matoja, josta naiset ja Aleks pelästyivät kirkuen. Vasta päivänvalossa osalle asukkaista selvisi, että madot olivat oikeita matoja ja miltä ne oikeasti näyttivät.

Rauhoituttuaan tehtävän aikaisista ja sen jälkeisistä aiheutuneista tunteista, asukkaat jäivät odottamaan päivätehtävän tulosta. Tulos saatiin vielä ennen puolta yötä. Big Brother oli päätynyt, että kolme paria onnistui tehtävässä ja vain yksi epäonnistui. Saran ja Nikon sekä Susannan ja Jorin lisäksi myös Johannan ja Aleksin suoritus hyväksyttiin jostain syystä. Anu ja Esko jäivät siis ilman palkintoa.

Palkinto ei tosin miellyttänyt ainakaan Joria. Päivätehtävän palkintoon ei tällä kertaa kuulunut alkoholia, vaan voittajaparit saivat limsaa, suklaata ja jokin hiustuote. Palkinnosta kuultuaan Jori aikoi mennä nukkumaan ja palkinnotta jäänyt Esko päätti tehdä samoin. Anu valitti tulosten julkistuksen jälkeen, että Big Brother käytti hyväkseen Anun pimeän kammoa ja sen takia hän ja Esko epäonnistuivat.

Lokakuu saatiin BB-talossa käyntiin yllättäen selvinpäin.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Päivätehtävän tehtävänanto

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.