Äänestyksen venähdyksestä rahat takaisin

Tiistaina 16.10.2007 noin kello 19.20 päättynyt Käytä valtaasi -äänestys venähti tuotannon virheestä johtuen. Äänestysajan päättymisen jälkeen äänestäneet saavat rahansa halutessaan takaisin.

Tiistain Big Brother -päälähestyksessä nähtiin Käytä valtaasi -äänestyksen äänestysinserttejä, vaikka äänestys oli jo päättynyt ja toimeenpantu saman illan BB Extrassa. BB:n virallisten nettisivujen mukaan kaikki äänestysajan päättymisen jälkeen äänestäneet voivat vaatia 0,95 €:n tekstiviestimaksua takaisin. Tuotantoryhmä pahoittelee tapahtunutta virhettä.

Tekstiviestimaksujen palautusvaatimukset ja kyselyt asiaa koskien tulee osoittaa sähköpostilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lue BB:n virallisten nettisivujen uutinen aiheesta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.