Martinalta videoviesti, Farbod kaapattiin

Tiistaina BB-talossa nähtiin kaksi poikkeuksellista tapahtumaa. Ensin maanantaina talosta lähtenyt Martina lähetti videoviestin taloon jääneille asukkaille ja tämän jälkeen Farbod kaapattiin humanoidien toimesta.

Martina ei jättänyt asukkaille jäähyväisiä poistumishetkellään, joten hän sai hyvästellä asukkaat videon välityksellä. Kun asukkaat oli kutsuttu sohvalle, tv aukesi ja Martina esitti hyvästinsä. Martina kertoi videolla syyn, miksi hän joutui lähtemään talosta (vaari kuollut) ja toivotti kaikille hyvää jatkoa, eritoten Saulille.

Video liikutti sohvalla istuneet asukkaat. Etenkin Tiina oli varsin herkällä tuulella nähtyään videon. Hiljainen tunnelma valtasi talon ja nyt Martinan pikainen lähtö ymmärrettiin paljon paremmin.

Humanoidien kaappaus

Kovin pitkään ei mennyt Martinan videon jälkeen, kun talossa jälleen tapahtui. Tänään nimittäin ratkesi Käytä valtaasi -äänestys, jossa humanoidien kaappaamaksi joutuisi Piia tai Farbod.

Kaapatuksi joutui Farbod, jonka ulkoavaruuden asukkaat käskivät pihalle. Pihalla Farbodia odotti kolme "humanoidia", jotka pakottivat pelokkaan Farbodin talon lisähuoneeseen. Lisähuoneessa Farbodille tehtiin useita kokeita kiljumisen ja avunhuutojen saattelemana. Myös naurunpyrähdyksiä kuultiin muutamaan otteeseen.

Lopulta humanoidit heittivät Farbodin ulos lisähuoneesta ja jättivät yksin makaamaan pihalle. Pian muut BB-asukkaat pääsivät miehen luo ja tuomaan sisällä. Farbodin päälle oli saatu jotain ainetta, jota hän pääsi päiväkirjahuonekäynnin jälkeen pesemään pois suihkussa.

Farbod oli silminnähden pelästynyt, mutta uskoisin, että suurin osa tuosta oli näyteltyä. Farbod on kenties talon suurin pelaaja ja hän tuntuu miettivän jokaisen liikkeensä tarkasti. Osa kaappauksen "aktista" oli varmasti suunniteltua, mutta varmasti myös aitoja reaktioita oli joukossa. Ainakin lopun pihalla makaaminen oli selkeästi liian dramaattista ollakseen aitoa.

Muut asukkaat saivat nähdä pätkiä lisähuoneen tapahtumista talon televisiosta, tosin lumisateen häiritsemästä kuvasta. Eli Farbod ei ainakaan täysin pääse muita asukkaita vedättämään, mitä hänelle tehtiin ja värittämään sitä liikaa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.