Aistilliset juhlat laihdutuksen keskelle

Uusin Käytä valtaasi -äänestys ratkesi tiistaina. Katsojat valitsivat BB-asukkaiden tiistai-illan aktiviteetiksi aistilliset juhlat, eli erotiikkabileet.

Asukkaille on tarjolla mm. herkkuja, hierontaa ja sensuelleja alusasuja naisille. Lisäksi iltaan kuuluu myös sauna ja palju ja ilmeisesti tulossa on vielä muutakin. BB antoi asukkaille myös viinikaapin avaimen, josta heillä oli lupa ottaa kuusi pulloa viiniä.

Illan yksi erikoisuuksista on, että BB antoi määräyksen, jossa saunaan ja paljuun on mentävä alasti. Timo kävi päiväkirjahuoneessa kuulemassa BB:n ohjeet ja välitti ne asukkaille. Timon mukaan juhlat ovat ohi, jos saunaan tai paljuun mennään jokin vaatekerta päälle.

Juhlilla voi olla ratkaiseva vaikutus viikkotehtävän suoritukseen. Ylenmääräinen syöminen tai juominen heikentää asukkaiden mahdollisuuksia selvitä viikkotehtävästä onnistuneesti, jos näin tapahtuu. Vaikka laihdutustavoite saavutetaan, voi juhlissa nähdä tehtävänannossa mainittuja epäterveitä elämäntapoja, joten tehtävä voi kaatua tähänkin.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.