Farbod sai kuntoilukiellon

Viikkotehtävän toinen päivä oli jo pitkällä, kun Big Brother antoi Farbodille rangaistuksen. Rangaistuksena Farbod ei saa toistaiseksi osallistua kuntoiluun.

Farbod oli rikkonut viikkotehtävän lisätehtävää vastaan, jossa BB oli määrännyt asukkaiden suorittamaan ruokailut samanaikaisesti. Puolilta päivin suoritetulla aamupalalla Farbod oli syönyt leipää, kun Jarkko oli käymässä päiväkirjahuoneessa. Kun joku asukkaista on poissa joukosta, ei saa syödä tai juoda pöydässä olevia ruokia tai esim. voidella voileipää. Asukkaita oli jo kerran varoitettu "rikotte sääntöjä" -kuulutuksella.

BB ilmoitti Farbodille, ettei hän saa osallistua kuntoiluun, kunnes toisin ilmoitetaan. Farbod ei saa edes potkia asukkaiden tekemää palloa rangaistuksen aikana. Rangaistuksen vuoksi tehtävä vaikeutui vain hieman, sillä asukkaiden laihdutettava yhteispainostaan 10 kg ja kuntoiluun osallistuvia laihduttajia on jäljellä vielä 10.

Viikkotehtävän ohjeet ja asukkaiden painonseuranta (BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.