BB-kausi huipentuu uudistuneeseen finaaliin sunnuntaina! - päivitetty 02.12.2007, 18:40

Kolmannen Big Brother -kauden finaali häämöttää jo aivan nurkan takana. Ensi sunnuntaina selviää, kuka finaalinelikosta on Suomen kolmas BB-voittaja ja 50 000 euroa rikkaampi. Finaali nähdään tänä vuonna uudistuneena.

Finaalissa keskitytään finalisteihin sekä päättyvän kauden tapahtumiin. Kaikki finalistit tulevat yhtä aikaa ulos talosta, eikä yksitellen aikaisempien vuosien tapaan. Tämä järjestely on tehty siksi, että jännitys BB-voittajasta säilyisi mahdollisimman pitkään. Asukkaat pysyvät talossa siis niin kauan kuin äänestys kestää. Pitkä, 97 päivää kestänyt Big Brother saa vihdoin huipennuksensa ja joku nelikosta Kadi, Niko, Riitta tai Sauli vie 50 000 euroa itselleen.

Finalistihaastattelujen lisäksi lähetyksessä tullaan näkemään koosteita parhaista hetkistä kauden aikana. Finaalissa ei kuitenkaan tulla näkemään koosteita BB-talon kahdelta viimeiseltä päivältä, lauantailta ja sunnuntailta. Odotettavissa on, että puolitoistatuntisesta rypistyksestä tulee tiivis ja aikaa ylimääräiselle ei jää.

Tietysti studioon on saatu kaikki talosta jo pudonneet asukkaat, mutta he luultavasti vain vilahtavat kuvissa, eikä heille jää juurikaan aikaa. Toivotaan kuitenkin, että Vappu Pimiän juontamasta finaalista jää hyvä maku suuhun, vaikka kauden Talk Show't ovat jättäneet enemmän tai vähemmän toivomisen varaa.

Finaalin jälkeen 24/7- ja 12/7-katsojille tarjotaan jotain uutta, kun palvelun ostaneille on nähtävissä Janne Katajan vetämät finalistihaastattelut. Välittömästi finaalin jälkeen kuullaan loppunelikon tunnelmat, kun "virallinen" osuus on päättynyt. Haastattelut on nähtävissä jälkikäteen myös Subtv:llä samana yönä klo 00:00 alkaen sekä Netti-tv:ssä ja Subjectissa.

Jannen haastattelun jälkeen finalistit ja muut BB-asukkaat suunnistavat loppubileisiin, jotka järjestetään Apollo Live Clubilla (Mannerheimintie 16, Helsinki) klo 20-04. BB-asukkaat saapuvat klubille puolenyön jälkeen. Tapahtuman juontaa Vappu.

Lue lisää:
Big Brother Finaali sunnuntaina! (BB-nettisivut)
Big Brother Finaali - su 2.12.2007 klo 21:00 (Jalmis)
Finaaliextra 24/7:ssa ja 12/7:ssa (Jalmis)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.