Viimeinen viikkotehtävä onnistui, asukkaat saivat tietää finaalista - päivitetty 29.11.2007, 17:11

Tämän kauden viimeinen viikkotehtävä saatiin päätökseen torstaina. BB-talon kultakuumeiset asukkaat saivat tietää, saavatko he viimeiselle kioskikäynnilleen ison vai pienen viikkobudjetin. Asukkaat saivat kuulla myös uutisia päiväkirjahuoneesta finaalia koskien.

Nihkeästi edistynyt kullanetsintäurakka oli kaatua keskiviikkona, kun asukkaat pääsivät lisähuoneeseen rakennettuun saluunaan tuhlaamaan kultahippujaan rahapeleihin ja alkoholiin. Kadin toppuutteluista huolimatta Niko, Sauli ja Riitta kuluttivat kultahippujaan huvituksiin. Asukkaat saivat kuitenkin paikattua tilannetta voittamalla keskiviikon rivitanssi-päivätehtävän, kun BB antoi asukkaille 50 grammaa kultaa.

Torstaiksi asukkaille jäi vielä hommaa vaaditun 500 gramman kultamäärän kasaan saamiseksi. Päivän aikana asukkaat pääsivät ilmaiseksi tunniksi huuhtomaan pihalle kultaa. Lisäksi viimeisessä päivätehtävässä asukkaat saivat valita valtauksen, jossa aikarajan puitteissa he saivat etsiä kultaa. Valitettavasti valtaus ei ollut paras mahdollinen ja kultaa tuli lisää vain vähän.

Luovutusmentaliteetti ja pelko tehtävän epäonnistumisesta nousi pintaan. Asukkaat epäilivät, etteivät he saaneet vaadittua määrää kultaa. Ilo nousi ylimmilleen, kun BB kuulutti tehtävän onnistuneeksi ja asukkaat pääsevät tuhlaamaan kioskille viimeistä viikkobudjettiaan, joka on arvoltaan 127,36 €. Kaikkiaan asukkaat onnistuivat saamaan kultaa kasaan 516 grammaa.

Tieto finaalista

Pian viikkotehtävän tuloksen julkistamisen jälkeen kaikki asukkaat kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen. Aluksi BB kyseli asukkaiden tunnelmia viikkotehtävästä ja sen onnistumisesta. Kaikki tuntuivat olleen tyytyväisiä tehtävään ja tietysti myös lopputulokseen.

Tämän jälkeen BB kertoi asukkaille heidän paljon odottamansa tiedon, että he olisivat loppunelikko. Asukkaat puhkesivat riemunkiljahduksiin ja he halailivat toisiaan päiväkirjahuoneen tuolilla. Asukkaille jäi vielä epäselväksi, kuinka monta päivää BB:tä on tarkalleen jäljellä. Asukkaille ei ainakaan BB:n nettisivujen mukaan kerrottu tätä asiaa.

Päiväkirjahuoneesta ulos tullessaan asukkaat olivat yhä ihan täpinöissään ja tilanteen läpikäynti jatkui ja jatkui. Huoneen ulkopuolella spekulointi BB:n loppumispäivästä alkoi todenteolla. He eivät uskoneet, että finaali olisi sunnuntaina, vaikka kaiketi BB oli nimenomaan finaalin olevan kolmen yön päässä (= sunnuntaina).

Niin tai näin, BB:n loppuhetket ovat käsillä. Luultavasti loppunelikolle järjestetään vielä loppubileet talossa. Uskoisin niiden olevan perjantaina. Sitä odotellessa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.