Ensimmäinen viikkotehtävä: Kasvihuone

Uudet BB-asukkaat saivat keskiviikkona puolen päivän aikaan ensimmäisen viikkotehtävänsä. He saivat tehtäväkseen rakentaa kasvihuoneen BB-taloon pihalle.

Kuten oli tiedossa, tämän vuoden BB:n teemana on "vihreä BB", eli ekologisuus on vahvasti läsnä kauden tapahtumissa. Kasvihuoneen rakentaminen on ensimmäinen merkki tästä. Asukkaat saavat tarvikkeet ja osat kasvihuoneeseen BB:ltä. Rakentamisesta on tarkat ohjeet ja kasvihuone on rakennettava pihalle merkittylle alueelle.

Tuttuun tapaan asukkaat lyövät vetoa viikkotehtävien onnistumisesta. Heidän on asetettava vedonlyöntiprosentti heidän viikkobudjetistaan 25-99 %:n väliltä. Tällä kertaa prosentti oli 99. Jos viikkotehtävä onnistuu, asukkaiden viikkobudjetti on torstaina 382,08 € ja, jos se ei onnistu, on budjetti 1,92 €. Viikkotehtävä päättyy torstaina BB:n ilmoittamana ajankohtana, jolloin kasvihuoneen on oltava valmis tehtävän onnistumiseksi.

Asukkaiden puheiden perusteella selvisi myös, että pihalla oleva sauna on puulämmitteinen, eli tänä vuonna saunan lämmittäminen on asukkaiden vastuulla. Toki se on mahdollista vasta silloin, kun BB toimittaa siihen polttopuuta, joten tätä kontrolloidaan edelleen, milloin asukkaat voivat käydä saunassa.

Lue myös:
Viikkotehtävän ohjeet (BB-nettisivut)
Pihalla uusi sauna ja kasvihuone

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.