Nimeämiset jo ensimmäisellä viikolla

Spekulointi siitä, onko ensimmäisellä viikolla nimeämisiä, voidaan päättää. Subtv:n BB-nettisivut kertovat, että asukkailla on edessään ensimmäiset nimeämisensä tänään.

Nimeämiskäytäntö on sama kuin aikaisemmilla kausilla, eli asukkaat antavat kaksi nimeämispistettä asukkaalle, jonka haluavat eniten ulos talosta ja yhden pisteen, jonka haluavat toiseksi eniten ulos. Nimeämisten tulokset julkistetaan perinteisesti seuraavana päivänä, eli tässä tapauksessa torstaina. Nyt kuitenkin tilanne voi olla toinen, koska aikaa sunnuntaihin on vähemmän kuin normaalitapauksissa.

Joka tapauksessa nimetyt asukkaat on tiedossa viimeistään torstaina ja ensimmäinen asukas häädetään sunnuntaina ensimmäisessä Talk Show -lähetyksessä. Talk Show'n juontaa Vappu ja se nähdään suorana lähetyksenä Subtv:llä sunnuntaisin klo 21.00.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.