Jussi häädettiin seitsemäntenä - päivitetty 14.10.2007, 23:05

Jussista tuli seitsemäs asukas, joka on häädetty Big Brother -talosta. Jussi hävisi häätöäänestyksessä Kadille.

Koko ajan näytti selvältä, että Jussista tulee seitsemäs häädetty tällä kaudella. Jussi pystyi kirimään Talk Show'n aikana eroaan Kadiin, mutta lopulta heidän eronsa jäi 30 prosenttiyksikköön, kun Kadilla oli +15 % ja Jussilla -15 %.

Häätö tapahtui varsin rauhallisesti, eikä se ollut läheskään yhtä tunteellinen kuin Maxinen häätö viikkoa aikaisemmin. Jussin poistuttua talosta häntä ei jääty pitkäksi aikaa suremaan, vaan pikemminkin se koettiin helpotuksena. Enemmänkin asukkaat jäivät odottamaan uutta asukasta, mutta turhaan, sillä tänään ei BB-taloon tule täydennystä.

Väritön on sana, jolla Jussin elämää BB:ssä voisi kuvailla. Hän ei päässyt tuomaan itseään esiin vähäisen ruoan, univajeen ja tupakan puutteen piinaamana. Vasta Talk Show -studiossa hän pystyi näyttämään vapautunutta puoltaan. Valitettavasti liian myöhään.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Jussi häädettiin seitsemäntenä!
Näista Jussi muistetaan
Jussi Vappu Pimiän haastattelussa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.