Heroes ennakkoesityksessä BB-talossa

Ensi keskiviikkona MTV3-kanavalla käynnistyvä Heroes-sarja tuli sunnuntaina iltapäivällä ennakkoesitykseen BB-taloon. Asukkaat saivat nähdä iltapäivän ratoksi sarjan pilottijakson.

Asukkaat olivat saaneet perinteisen sunnuntaisiivouksen suoritettua, kun asukkaat komennettiin pihalle. Vietettyään terassilla hetken asukkaat pääsivät takaisin sisään. Sisällä heitä odotti sohvapöydällä subeja ja limsaa. Pian asukkaiden hämmästykseksi televisio avautui ja ensimmäiset ruudun ääreen päässeet hoksasivat nopeasti, että kyseessä oli Heroes.

Ainakin Timo ja Niko olivat nähnyt Heroesin jaksoja Canal+:lta. Jakson näkeminen selvästi ilahdutti asukkaita, vaikka Farbod joutuikin peittämään silmänsä käsillään, kun ruudulla vilahti vähäpukeisia naisia. Todellisen naurunremakan aiheutti kohtaus, jossa alkoi soimaan sama Backstreet Boysin kappale, jota Niko on usein lauleskellut tai vihellellyt talossa.

Heroes käynnistyy MTV3-kanavalla ke 17.10.2007 klo 21.00.

Heroesin suomalaiset kotisivut (MTV3 Internet)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.