Nimettyjen paljastukseen uusi käänne

Kymmenennen viikon nimeämisissä koetaan erittäin mielenkiintoinen käänne. Nimetyt paljastetaan keskiviikkona katsojille, mutta asukkaat saavat tietää ne vasta sunnuntaina. Tämän lisäksi asukkaat joutuvat kertomaan sunnuntaina nimeämisensä toisille asukkaille kasvokkain.

Asukkaat suorittivat nimeämisensä tiistaina. Normaalisti asukkaille on kerrottu kahdeksatta viikkoa lukuun ottamatta nimetyt keskiviikkona, mutta tällä kertaa näin ei käy. Asukkaat saavat tietää häätöäänestyksessä olevat asukkaat vasta sunnuntain Talk Show'ssa. Luonnollisesti katsojat saavat tietää nimetyt tänään BB Extrassa ja samalla käynnistyy kymmenes häätöäänestys.

Nimettyjen pimittäminen asukkailta sunnuntaihin saakka ei ole kuitenkaan ainoa yllättävä käänne. Sunnuntain Talk Show'ssa kaikki asukkaat joutuvat kertomaan toisilleen suorassa lähetyksessä, keitä ovat nimenneet. Lisäksi asukkaiden on kerrottava perusteet, miksi ovat nimeämispisteensä kellekin antaneet.

Saa nähdä, miten tämä vaikuttaa asukkaiden väleihin sunnuntain jälkeen. Eri veikkauksissa tämän viikon häätöäänestyksessä oleviksi asukkaiksi on veikkailtu ainakin Piiaa sekä hänen seurakseen Kadia ja/tai Farbodia.

Muista katsoa BB Extra tänään keskiviikkona klo 19.00 ja Big Brother Talk Show ensi sunnuntaina klo 21.00!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.