Diktaattori syöstiin vallasta!

BB-talossa toteutettiin keskiviikkona puolen päivän aikaan vallankaappaus, jossa nykyinen diktaattori Piia syöstiin vallasta. Vallankahvaan nousivat Kadi ja Sauli.

Hetkeä ennen vallankaappausta Sauli oli noussut diktatuurin johtoryhmään, kun hän oli nimitetty salaisen poliisin päälliköksi. Saulin nimitys paljastettiin silloisen diktaattori Piian puheessa. Puheen jälkeen Sauli kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen, jossa hän sai asukseen mustan kommandopuvun.

Sauli ilahtui saamastaan ylennyksestä ja diktatuurin tuomista eduista. Sauli oli vielä siinä vaiheessa oikeutettu kaikkiin samoihin etuihin kuin diktaattori, mutta hän oli silti diktaattorin alainen. Sauli haaveili kioskikäynnistä, erityisesti sipseistä ja alkoholista.

Ylennyksensä jälkeen Sauli sai BB:ltä tehtävän, jossa hänen piti kaapata valta diktaattorilta Kadin kanssa. Sauli ja Kadi suunnittelivat iskun, jossa Piia kutsuttaisiin Hopea-makuuhuoneeseen, hänen silmänsä peitettäisiin, diktaattorin vaatteet riisuttaisiin ja kansalaisen vaatteet puettaisiin hänen päällensä. Saulilla ja Kadilla oli puoli tuntia aikaa totettaa vallankaappaus.

Kaappauskaksikko ryhtyi heti tuumasta toimeen ja kutsuivat diktaattorin makuuhuoneeseen. Heti, kun Piian silmät sidottiin, hän tajusi homman nimen, että nyt on vallankaappaus tekeillä. Väkivallaton vallanvaihto toteutettiin, kun Piialta riisuttiin diktaattorin vaatteet, hän sai kansalaisen vaatteet ja Sauli puki diktaattorin vaatteet ylleen.

Vallankaappauksen myötä sekä Saulista että Kadista tuli tasaveroisia diktaattoreita, joita kumpaakin on toteltava. He tarttuivatkin heti herkkuihin, joita oli talossa ja niiden lisäksi he hakivat täydennystä kioskista. Ruokien, juomien ja herkkujen lisäksi kioskireissulta tarttui mukaan myös mm. kondomeja, jotta diktaattoreille puhallettaisiin "ilmapalloja".

Miten uudet diktaattorit pärjäävät rooleissaan? Pysyvätkö he rooleissaan, jotta tehtävä ei epäonnistu? Ainakin Kadilla oli humalassa suuria vaikeuksia pysyä roolissaan. Entä onnistuvatko he nostamaan tehtävään uuteen kukoistukseensa Piian varovaisen diktaattoriajan jälkeen? Piia pystyy varmasti parempaan eläytymiseen kansalaisena, ainakin henkisesti pitäisi nyt olla helpompaa.

Lue viikkotehtävän vaiheista lisää BB:n nettisivuilta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.