Parhaat palat tiistaina Subilla

BB-kausi 2007 jatkuu vielä hetken Subtv:llä. Tämän viikon tiistaina palataan vielä päättyneen kauden tunnelmiin, kun Subilla nähdään BB:n parhaat palat puolen tunnin paketissa.

Kauden huippuhetkiä on mahdollisuus nähdään Subtv:llä tiistaina 10. joulukuuta klo 22.00 ja lähetys uusitaan keskiviikkona 11. joulukuuta klo 16.30. Puoleen tuntiin ei paljon mahdu, mutta toivottavasti sisältö vastaa ohjelman nimeä, eli siinä todellakin tarjotaan parhaita paloja.

Viime vuonna kauden 2006 vastaava lähetys meni pitkälti psykoterapeutti Teemu Ryhäsen psykologisen analyysin purkuun menneestä kaudesta. Nähdyt palat vuosi sitten olleessa lähetyksessä eivät suuremmilta osin olleet niitä parhaita paloja, ainakaan siinä merkityksessä, miten suuri yleisö sen ymmärtää.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.