Puhelin soi kuudetta kertaa, Sauli yöksi lisähuoneeseen - päivitetty 19.11.2007, 20:11

BB-taloon sijoitettu punainen puhelin soi jälleen maanantaina. Viikkotehtävänä olevan BB-akatemian oppitunnin jälkeen puhelin pärähti soimaan kaiken kaikkiaan kuudetta kertaa, johon tällä kertaa vastasi Sauli.

Välitunti oli juuri alkanut hieman kello 16:sta jälkeen, kun puhelin soi - ainoastaan kerran. Hämmästyneet asukkaat päivittelivät tilannetta hetken, kunnes Sauli rohkeni nostaa luurin ja vastata puheluun. Ennen tätä puhelua talon nykyisistä asukkaista vain Riitta ja Sauli eivät ole vastanneet punaiseen puhelimeen.

Puhelimesta Sauli kuuli Big Brotherin äänen, joka kertoi Saulille, että hänen on nukuttava ensi yö lisähuoneessa yksin. BB antoi toimintaohjeet, joiden mukaan hän saisi ottaa mukaansa vain mahdolliset henkilökohtaiset lääkkeensä ja hänen on siirryttävä lisähuoneeseen tunti viimeisen oppitunnin päättymisen jälkeen. BB ilmoittaa, kun Saulin on siirryttävä lisähuoneeseen.

Sauli otti tiedon vastaan rauhallisesti, eikä pahemmin reagoinut siihen mitenkään. Tullutta puhelua pohdittiin välitunnin verran, mutta pian asia sai jäädä, kun sekä opettaja että oppilaat joutuivat siirtymään seuraavalle oppitunnille. Koulupäivä päättyi noin kello 18.30, jonka jälkeen kaikki pääsivät vapaalle. Saulilla oli tunti aikaa valmistautua yöhön lisähuoneessa, joka käytettiin mm. yhteiseen ruokailuhetkeen.

Tunnin tultua täyteen, Sauli kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen, josta hän sai lisäohjeet lisähuonetta varten. Tultuaan päiväkirjahuoneesta, Sauli poistui terassille ja verho sulkeutui. Tämän jälkeen Sauli pääsi sisään karuun lisähuoneeseen, jossa oli ohut patja, viltti, ämpäri vessana sekä rulla wc-paperia, vesikanisteri ja kulhollinen korppuja. Muuten huone näytti samalta kuin kansalaisten huone diktaattori-viikkotehtävässä, tosin ilman vanerilevyjä.

Saulin "kotiuduttua" lisähuoneeseen, hän höpisi ja lauleskeli itsekseen hetken, kunnes päätyi makaamaan patjalle. Sauli kokeili myös ovea, muttei päässyt ulos, koska se oli lukittu. Muut asukkaat nukkuivat tai makoilivat muuten vaan Kulta-makuuhuoneen sängyillä. Talossa on ilmeisesti varsin rauhallinen ilta odotettavissa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.