BB ja Kirkon Ulkomaanapu yhteistyössä tällä viikolla

Valistus on ollut yhtenä teemana tämän vuoden BB:ssä. Teema saa jatkoa tällä viikolla, kun Kirkon Ulkomaanapu toimii yhtenä tämän viikon yhteistyökumppanina. Big Brotherin kautta Subtv on mukana Toisenlainen lahja -kampanjassa.

Toisenlainen lahja -kampanjassa keskitytään pohtimaan kehitysmaiden ihmisten tilannetta ja heidän huonompia olojaan. BB:n nettisivuilla kerrotaan mm. joka kuudennelta ihmiseltä puuttuu puhdas vesi ja lähes kolmelta miljardilta ihmiseltä asianmukainen sanitaatio. Sivuilla mainitaan myös, että monet eivät pääse kouluun ja enemmistö heistä on tyttöjä. Kampanjan tarkoitus olisi, että ihmiset antaisivat toisenlaisen joululahjan ja lahjoittaisivat kehitysmaissa asuville jotain, joka tulee akuuttiin tarpeeseen.

Subtv on mukana kampanjassa Big Brotherin kautta monin eri tavoin. Ensinnäkin tämän viikon kouluaiheinen viikkotehtävä liittyy kampanjan koulunkäyntiosaan ja Saulin joutuminen lisähuoneeseen vaatimattomiin olosuhteisiin on osa kampanjaa. Lisäksi BB Extran julkkisvieraat lahjoittavat tiistaista perjantaihin jonkun hyödykkeen kampanjan keräykseen. Torstaina BB-talon asukkaat saavat mahdollisuuden kantaa kortensa kekoon kampajaan konkreettisesti, sillä heillä on mahdollisuus antaa keräykseen osa viikkotehtävän tuomasta viikkobudjetista.

Edellisen kerran asukkaat olivat kampanjoinnin kohteena seitsemännellä viikolla. Silloin talossa vietettiin tupakoimattomuus viikkoa Fressis-kampanjan merkeissä ja saman viikon perjantaina vietettiin kohtuullisen juomisen iltaa, jonka pohjana oli Kännissä olet ääliö -kampanja (asukkat eivät tätä tienneet).

Lue lisää:
Big Brother kannustaa antamaan Toisenlaisen lahjan! (BB-nettisivut)
Toisenlainen lahja -sivusto (Kirkon Ulkomaanapu)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.