Tiina ja Farbod häätöäänestykseen - päivitetty 24.10.2007, 23:21

Yhdeksännellä viikolla palattiin nimeämisten julkistamisessa normaaliin päiväjärjestykseen. Nimeämiset julkistettiin taas asukkaille viikon tauon jälkeen keskiviikkona. Tällä viikolla häätöuhan alla ovat Tiina ja Farbod.

Asukkaiden viikkotehtävän suoritus keskeytettiin komennolla kokoontua sohvalle. BB:n helpotettua viikkotehtävää, asukkaat olivat saaneet uuden innon päälle ja sen keskeytyminen harmitti sillä hetkellä hiihtämässä olleita Kadia, Suvia ja Farbodia.

Kun totuuden hetki tuli, Tiinan ja Farbodin nimien julkistus ja sen jälkeiset reaktiot olivat varsin vähäeleisiä. Tiina tyytyi nimensä kuultuaan toteamaan vain "Alright" ja Farbod vain laski katseensa maahan ja oli hiljaa. Neljänä edellisenä viikkona häätöuhan alla ollut, mutta niistä selvinnyt Kadi, oli porukan onnellisin, sillä hänen ei tarvitse erityisesti tsempata sunnuntaita varten.

Muut asukkaat kyselivät tuntoja häätöuhan alaisilta ja molemmat ilmoittivat olevansa ihan OK. Farbod oli kuitenkin hieman allapäin ja painui melkein heti takaisin hiihtämään Suvin ja Kadin kanssa. Tiina oli selkeästi iloisempi, eikä hänestä juuri huomannut, että hän on juuri joutunut häätöäänestykseen.

Katsojaäänestys käynnistyi välittömästi nimeämisten julkistamisen jälkeen. Äänestys päättyy tuttuun tapaan sunnuntain Talk Show -lähetyksessä.

Nimeämispisteiden jakautuminen

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Äänestysohjeet
Nimeämisperustelut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.