Viikkotehtävässä lepsuiltu, BB antanut helpotuksia

Yhdeksännen viikon viikkotehtävänä pitää hiihtää 150 km torstaihin mennessä. Asenne ei ole kuitenkaan ollut asukkailla kohdallaan ja viikkotehtävä on vaarassa epäonnistua. BB on puuttunut peliin ja antanut asukkaille helpotuksia.

Kaikki asukkaat tulivat jo maanantaina siihen tulokseen, että piti 150 km:n saavuttamista mahdottomana, eikä kunnollista yritystä ollut kuin ajoittain. Muutama asukas on tsempannut kohtuullisesti, mutta se ei riitä. Asukkaat ovat myös menneet aikaisin nukkumaan, joten yö on hiihdossa jätetty kokonaan hyödyntämättä.

Vaikka asenne on ollut enemmän kuin hakusessa, on BB auttanut asukkaita tehtävän suorittamisessa ehkä jo liikaakin. Maanantaina rangaistuksen vuoksi osallistumiskiellon saanut Niko sai alkaa suorittaa tehtävää keskiviikkona ja jo tätä ennen tiistaina asukkaat saivat kiertää rataa kahdella hiihtäjällä kerrallaan. Keskiviikkona uusimpana helpotuksena tuli, että radalle sai mennä yhtä aikaa myös kolmas hiihtäjä.

Kolmannen hiihtäjän saaminen radalle paransi monen motivaatiota ja pieni ajatus viikkotehtävän onnistumisesta alkoi itää. Asukkaat aloittivat poikien johdolla kovan hiihtämisen ja he päättivät hiihtää vuorotellen, tytöt ja pojat kolmen ryhmissä. BB muistutti asukkaita myös 99:n vedonlyöntiprosentistaan. Miten helpotukset auttavat ja onnistuvatko asukkaat parantuneella motivaatiolla saamaan viikkotehtävän läpi? Heillä on enää noin vuorokausi aikaa.

Keskiviikkona kello 13 jälkeen asukkailla oli takanaan 1435 kierrosta 4412 vaaditusta. Yhden ratakierroksen pituus on 34 metriä.

Viikkotehtävän ohjeet ja seuranta BB:n nettisivuilla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.