Tupakkatuotteet takavarikoitiin - päivitetty 09.10.2007, 18:54

Tupakanpoltto on kiellettyä BB-talossa tämän viikon viikkotehtävän ajan. Pakollinen tupakkalakko kävi kuitenkin neljälle asukkaalle ylivoimaiseksi ja tupakat syttyivät aamupäivällä.

Timo, Sauli, Tiina ja Jussi lipesivät tupakkalakosta ja sytyttivät savukkeet terassilla. BB ei katsonut tätä suopein silmin, vaan antoi tästä rangaistuksen. Asukkailta takavarikoitiin kaikki tupakkatuotteet, jotka mitä ilmeisimmin palautetaan takaisin vasta viikkotehtävän päätyttyä.

Tupakkatuotteiden takavarikon lisäksi asukkaita odotti toinenkin rangaistus sauhuttelusta myöhemmin illalla. Jussin piti valita rangaistukseksi yksi henkilö, joka yön terassilla olevassa ruumisarkussa makuupussissa. Jussi valitsi nukkujaksi itsensä. Nukkuminen ruumisarkussa ei vaikuta viikkotehtävän nukkumisaikaan.

Viikkotehtävässä asukkailla on nukkumisaika rajoitettu 15 tuntiin, joista valtaosa kului viime yönä, kun asukkaat nukkuivat noin puoli yhdestä noin puoli seitsemään. Kun tähän lisätään pienistä torkahteluista, sängyllä makoiluista ja tiistain päiväunista tulleet ajan kulumiset, asukkailla oli nukkumisaikaa jäljellä tiistaina n. klo 18.30 yhdeksän tuntia, 29 minuuttia ja kuusi sekuntia.

Seuraa uniajan kulumista BB:n nettisivujen Tehtävät-sivulta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.