Viikkotehtävään tuli lisätehtävä

Asukkaiden viikkotehtävä, jossa piti rakentaa kasvihuone BB-talon pihalle, eteni vauhdikkaasti. Kasvihuone oli iltapäivällä käytännössä valmis, vain jotain viimeistelyjä oli enää tekemättä.

Koska kasvihuone oli jo lähes valmis, antoi Big Brother asukkaille lisätehtävän. Lisätehtävässä asukkaiden piti kuvata tyttö-poika -kalenteri, jossa jokaiselle asukkaalle on omistettu yksi kuukausi. Asukkaiden kuvattava BB:n antamalla kameralla kuva itsestään sen kuukauden paikalle, jonka he ovat keskenään sopineet. Asukkaat saavat käyttää BB-talon rekvisiittaa ja omia tavaroitaan, mutta heidän on esiinnyttävä kuvassa yksin.

Lisätehtävä päättyy samaan aikaan kuin viikkotehtävä ja lisätehtävä voi vaikuttaa viikkotehtävän tulokseen. Asukkailla on siis noin vuorokausi aikaa saada tehtävät päätökseen.

Lue myös:
Viikkotehtävän ja sen lisätehtävän kuvaukset (BB-nettisivut)
Ensimmäinen viikkotehtävä: Kasvihuone

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.