Anna, Johan ja Kaisa-Reeta nauttivat koskemattomuudesta nimeämisissä

Tämänkin viikon nimeämiset ovat osittain poikkeukselliset. Viime torstaina taloon tulleet Anna ja Kaisa-Reeta nauttivat uusien asukkaiden koskemattomuudesta ja lisäksi kolhoosi-viikkotehtävän johtaja Johan sai myös koskemattomuuden.

Kolmena viime viikkona on nimeämiset tehty eri menetelmillä. Kolme viikkoa sitten ei ollut nimeämisiä ollenkaan, koska neljä asukasta nimettiin rangaistuksena suoraan häätöäänestykseen. Toissa viikolla oli käytössä käänteiset nimeämiset ja viime viikolla viideltä asukkaalta oli evätty nimeämiset sääntörikkeiden vuoksi, jolloin vain neljä asukasta pääsi nimeämään.

Tämän viikon nimeämisissä on se erikoispiirre, että Annalla, Johanilla ja Kaisa-Reetalla on koskemattomuus, eli heitä ei saa nimetä. Annan ja Kaisa-Reetan koskemattomuus johtuu siitä, että he ovat uusia asukkaita. Johan sai koskemattomuuden siitä syystä, että BB nimesi hänet kolhoosi-viikkotehtävän johtajaksi maanantaina, eikä johtajaa tietenkään pysty nimeämään. Muuten nimeämisissä annetaan normaalisti nimeämispisteitä kahdelle, joiden asukas haluaa eniten poistuvan talosta.

Nimeämisten tulokset julkistetaan keskiviikon BB Extrassa klo 19 yhtä aikaa tv-katsojille ja talon asukkaille.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.