Business Big Brotherin voittaja ratkesi

Ennen varsinaista Big Brotheria käyty Business Big Brotherin (BBB) voittaja on selvinnyt. Voittajaksi tuli netissä käydyssä äänestyksessä mediatoimisto Dagmarin media-asiantuntija Vilma Kujala.

BBB käytiin noin viikko ennen varsinaista Big Brotheria samassa BB-talossa kuin nyt. Talossa nähtiin 36 tunnin ajan suomalaisia liike-elämän vaikuttajaa eri aloilta. Kilpailussa olivat mukana mm. Kujala, mediayrittäjä Timo T.A. Mikkonen ja tutkija Veijo Hietala.

BBB-versiota pääsivät seuraamaan netin kautta MTV3:n ja Subin asiakasrekisterissä olevat henkilöt, joille oli jaettu katseluavaimia. Streamin katsojat pääsivät myös äänestämään voittajaa, joka sai palkinnoksi 30 000 euroa mainosaikaa Subilta.

Voittajaksi selviytynyt media-asiantuntija Kujala keräsi 19 % annetuista äänistä. Jaetulle toiselle sijalle tulivat mediayrittäjä Mikkonen ja tutkija Hietala 14 %:n ääniosuudella.

Business Big Brother järjestettiin nyt toista kertaa.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.