Frederik esiintyi BB-festareilla

BB-talon asukkaat ovat tällä viikolla saaneet viikkotehtävän, jossa he ovat olleet festivaaleilla. Torstaina tehtävän huipennus oli käsillä, kun BB-talon tehtäväpihalla olleelle esiintymislavalla nousi festareiden pääesiintyjä.

Festarit olivat kärsineet ennennäkemättömästä esiintyjäperuuntumisista ja ohjelmanmuutoksista. Esiintymisensä olivat ehtineet perua mm. Britney Spears ja Metallica. Lisäksi eri tapahtumia oli peruttu tai siirretty, mutta mitään ei ollut tullut tilalle. Tällaisia olivat mm. siikauistelukilpailut ja akan saunassakantokilpailut.

Kaikki ei ollut kuitenkaan menetetty, sillä yksi artisti ei ollut perunut esiintymistään. Festivaalijärjestäjät palkitsivatkin asukkaat Frederikin konsertilla illan jo tummuessa. Frederik lauloi useita hittejään vajaan puolen tunnin ajan tehtäväpihalla ja asukkaat olivat haltioissaan. Edes vesisade ei latistanut tunnelmaa. Tuuli sai konsertista erityisen muiston, sillä Frederik lahjoitti hänelle viime viikolla ostetut (puhtaat) stringit.

Konsertin jälkeen asukkaat olivat onnessaan huutaessaan Frederikin nimeä BB-talon pihalla. Illan aikana myös Frederikin laulut raikuivat asukkaiden laulamina. Kaiken kaikkiaan asukkaat pitivät konserttia onnistuneena, vaikka kaikkien musiikkimakuun se ei osunutkaan.

Viikkotehtävä on yhä kesken, mutta asukkaiden kotimatka festareilta käynnistynee perjantain aikana.

Lue myös:
Asukkaat festareille viikkotehtävässä
Viikkotehtävän tehtäväkuvaus BB-nettisivuilla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.