Harri ei palaa enää BB-taloon!

Maanantaina 22. syyskuuta BB-talosta sairaalaan poistunut Harri ei palaa enää BB-taloon. Syynä tähän on hänen nykyinen terveydentilansa, joka ei salli paluuta taloon.

Big Brother -nettisivujen mukaan Harrin terveydentila on sellainen, ettei hänellä ole mahdollista enää palata taloon. Päätöksen siitä, että Harri ei jatka Big Brotherissa teki ohjelman tuottaja Mikko Räisänen tänään maanantaina.

Harri joutui sairaalaan verenmyrkytyksen johdosta siis maanantaina 22. syyskuuta ja hän vietti sairaalassa kaikkiaan 11 päivää. Päätös sairaalahoidosta tehtiin sen jälkeen, kun lääkäri oli tutkinut Harrin ja ottanut häneltä verikokeet päiväkirjahuoneessa. Harri kotiutettiin sairaalasta 2. lokakuuta. Todennäköisesti Harri sai verenmyrkytyksen Duudson-juhlia edeltävästä tehtävässä, jossa Duudsonit naulasivat naulan hänen korvanlehtensä läpi, jotta he saivat "kakkosnelosen" kiinnitettyä korvaan.

Paluun evääminen Harrilta tarkoittaa sitä, että hän on kaikkiaan kahdeksas BB-talosta tänä vuonna poistunut asukas. Poistuneista asukkaista on kuusi on poistunut häätöäänestyksen kautta ja kaksi on poistettu BB:n toimesta.

Talossa on käytännössä siis kahden asukkaan vajaus (Marianna ja Harri), joiden korvaamisesta ei ole vielä mitään tietoa. BB-nettisivujen mukaan Big Brother aikoo palata asiaan ainakin Harrin osalta tulevaisuudessa. Tämä voi tarkoittaa korvaavan asukkaan lisäämistä taloon lähiaikoina.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.