Harri jätti hyvästit BB-talon asukkaille

Big Brother -talosta sairastapauksen johdosta poistettu Harri vieraili hyvästelemässä talossa olevat asukkaat. Kaikki Harrin tavanneet asukkaat ottivat vieraan innoissaan vastaan.

Verenmyrkytyksestä kärsinyt Harri saapui BB-taloon viikkotehtävän päätyttyä. Asukkaat oli kutsuttu sohvalle ja he luulivat, että BB ilmoittaa heille viikkotehtävän tuloksen. Toisin kävi, sillä kaiuttimista alkoi kuulua musiikki, jonka Harri oli valinnut alkuviikoilla olleeseen päivätehtävään kappaleekseen.

Musiikin alettua soimaan Harri ilmestyi taloon päiväkirjahuoneen kautta ja kaikki asukkaat ryntäsivät halaamaan miestä. Iloinen tunnelma valtasi talon ja etenkin talon naiset alkoivat kyynelehtiä onnesta. Iloisimmin Harrin ottivat vastaan Cheryll ja Marianne, jotka olivat eniten ikävöineet korpilahtelaista.

Aluksi asukkaat luulivat, että Harri tuli takaisin jäädäkseen, mutta muiden pettymykseksi hän ilmoitti, että hän on vain käymässä. Noin tunnin Harri ehti olla asukkaiden keskuudessa. Tässä ajassa Harri kävi muutamaan otteeseen tupakalla, pelasi appelsiinilla asukkaiden kehittämää "cock-torture -peliä" Jari-Matin ja Teron kanssa ja hän muisti käydä kertaalleen BB-talon vessassa.

Pääosin Harrin vierailu sujui kuitenkin vanhojen muistelussa, mitä talossa oli tapahtunut. Ulkomaailman asioista Harri ei tietenkään saanut puhua ja hän sai olla muutamaan otteeseen tarkka sanoistaan. Hänen aikanaan talossa olleet naiset muodostuivat Harrille hyvin läheisiksi. Sen sijaan viimeiseksi tulleita, Annaa ja Kaisa-Reetaa hän ei edes tavannut, joten he jäivät Harrin vierailussa täysin ulkopuolisiksi.

Lähdön hetken koitettua, tunteet saivat jälleen vallan. Kun Harri oli poistunut talosta, Cheryll ja Marianne kyynelehtivät ystävänsä talosta poistumista. Mariannesta ja Harrista muodostuivat läheiset ystävät, joka korostui Harrin sairastuttua, kun Marianne hoivasi häntä ennen sairaalaan joutumista.

Torstaisen visiitin jälkeen Harri on lopullisesti poistunut BB-talosta, eikä hänen paluunsa ole enää mahdollinen. Suurin este BB-uran jatkumiselle on hänen terveydentilansa, sillä Harri on yhä toipumassa saamastaan verenmyrkytyksestä. Olosuhteisiin nähden Harri vakuutti olevansa kunnossa ja siltä se näyttikin, vaikka mies onkin laihtunut viime näkemästä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.