Huhuja uudesta talosta (voi sisältää spoilereita)

Kuten aina ennen uutta Big Brother -kautta, huhut vellovat, mitä tulevalla kaudella kenties tulee tapahtumaan. Tällä hetkellä suurin huhumylly pyörii BB-talon ympärillä.

Suomen suurimman BB-fanisivuston, BBPlazan keskustelupalstalla on viime päivinä käynyt kova keskustelu tulevan kauden BB-talosta. Talohan sijaitsee Espoon Kivenlahdessa ja se on pysynyt perusratkaisuiltaan kaikki kolme kautta lähes samanlaisena. Ainoat muutokset, jotka taloa ovat kohdanneet ovat kalusteiden ja seinä- ja lattiamateriaalien vaihtumiset sekä viime vuonna tulleet lisähuone ja uusi sauna.

Tällä kaudelle tuotantotiimi on hehkuttanut, että uudistuksia taloon tulee merkittävästi. Näinhän on käynyt aiempina vuosinakin, mutta totuus on ollut hehkutuksia laimeampaa. Tänä vuonna on kuitenkin aistittavissa, että niitä muutoksia todellakin tulee, sillä esimerkiksi pääohjaaja Kim Sainio mainitsi keväällä eräässä haastattelussa mm., että talon koko tulee kasvamaan. Tämä on jo sen verran konkreettinen lupaus, että siitä on vaikea luikerrella korulausein.

Lisää vettä myllyyn saatiin BBPlazan keskustelupalstalla, kun ilmeisesti BB:tä lähellä olevat tahot vuosivat julkisuuteen tietoja BB-talosta. Keskustelupalstalla kerrottiin, että talon pohjapiirrustus ei juurikaan olisi muuttunut, mutta talossa olisi vain yksi makuuhuone. Pihaan ei "sisäpiiriläisten" mukaan ole tulossa suuria muutoksia.

Ilmeisesti myös tv-tekniikkaa on paranneltu, sillä ainakin Netti-tv:n sivut antavat ymmärtää ohjelman kuvasuhteen olevan 16:9, koska Netti-tv:n videoikkuna on laitettu tähän formaattiin. Aiempina kausina Big Brother on kuvattu 4:3-kuvasuhteessa ja esimerkiksi viime vuonna tätä ratkaisua on perusteltu sillä, että talossa olleisiin robottikameroihin ei ole voinut vaihtaa kuvasuhdetta. Jos kuvasuhde vaihtuu, tarkoittaa se sitä, että tuotanto on hankkinut tätä kautta varten uudet robottikamerat.

Mikä on sitten R-Kioskin tilalle sponsoriksi tulleen Siwan asema? Luultavasti asukkaat hoitavat jatkossa ostoksensa Siwasta samaan tapaan kuin aiemmin R-Kioskilta. Tietääkö tämä jotain muutoksia ostoskäytäntöihin talossa, jää arvailujen varaan. On kuitenkin hyvin todennäköistä, että Siwa haluaa irti tästä tuotesijoittelusta myös jotakin, joten luultavasti ostokset hoidetaan entiseen tapaan tulevana syksynä - tällä kertaa kaupasta.

Salaisuudet alkavat paljastua lopullisesti noin viikon päästä, kun Big Brother pyörähtää käyntiin 24/7:ssä tiistaina 26.8.2008 (illalla) ja Subilla keskiviikkona 27.8.2008 klo 21.00.

VAROITUS! Seuraava linkki voi sisältää spoilereita!
Keskustelua uudesta talosta BBPlazalla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.